Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello
ASRock 970 Extreme4 plusz Corsair Vengeance ddr3-1600zal próbálok tuningolni egy phenom ii x4 945-öt...
Elég sikertelenül, mivel 3at csipog általában mindenféle memória beállításra, megnéztem és AMI BIOSnál ez "A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad" Tehát gondolom a RAM-mal van a baj, hogy a francba kell beállítani? Elolvastam ezt, de az időzítésekről alig van valami, és szeritnem azzal lehet a baj.... Azt nem értem, hogy Pl 1020mhz-esre beállítom (mert ugye nem szorzót írja ki, hanem egyből az effetkívet) és beállítom hozzá az 1066-os spd-s időzítéseket, erre szar megint...
Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest