- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello
ASRock 970 Extreme4 plusz Corsair Vengeance ddr3-1600zal próbálok tuningolni egy phenom ii x4 945-öt...
Elég sikertelenül, mivel 3at csipog általában mindenféle memória beállításra, megnéztem és AMI BIOSnál ez "A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad" Tehát gondolom a RAM-mal van a baj, hogy a francba kell beállítani? Elolvastam ezt, de az időzítésekről alig van valami, és szeritnem azzal lehet a baj.... Azt nem értem, hogy Pl 1020mhz-esre beállítom (mert ugye nem szorzót írja ki, hanem egyből az effetkívet) és beállítom hozzá az 1066-os spd-s időzítéseket, erre szar megint...
Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair 48GB KIT DDR5 7000MHz CL40 Vengeance XMP Black - új, bontatlan, 10 ÉV GARI
- 64GB DDR5 RAM Kit!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs