- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Ha mar ilyen gazdagek klubja gyult itt ossze megszanhatnatok egy video kartyaval valami full extrasabbal
-
Hmm mar okosodtam 4-4-4-11 re raktam
cask azt ne mertem hoyg everest testel vizsgalodtam es egy p3 as ban levo ddr es memoria gyorsabb volt az enyemnel...
ddr II 667 tol jobbat vartam...
Olvasas 2931 Iras 2898 Masolas 2510 Kesleltetes 149,6 a masik hoyg nemtudom sajnos hogy a 6:8 DRAM
SB ratiot hol tudomat allitani hahtha az segiteni kcisit gyorsitani na mind1 egyebb helpet varnek.. amugy ha netan sikerul gyrsitani miben veszem eszre?
-
Ehez nagyon kontar vagyok... vagy cask az alaplapom disznoul buta ami nem kizart...
Asrock 775 dual vsta- m van de hoyg hol van az ahol 4-4-4-4 tudok bealitani nemtudom... csomo olyan van ahol egyesevel leeht bealitani a szamokat de abbol van v 8 ami a ramhoz tartozik szoval ebben kene help... mert nem igazan ertem a lenyeget a ram huzasnak
pl a kesletetest kisebbre veszem akkor kell feszt huzni? v mi a fene van itt tiszta kaosz nekem a ram huzasa...
Aktív témák
- ArchiCAD és Artlantis topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Borderlands 4 - Középpontban Rafa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest