Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Netfone
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
laragirl83
őstag
hmm, vmi nagyon érdekes dologba futottam.
én akárhogy nyúzom gépet, megy rendben. több óra CSS, NFS carbon, TDU, ok.
ment itt hosszú órákon keresztül memtest86+, goldmemory, ok. win alol 2 db orthos, blend test és large fft's, ami RAM-ot kínóz röpke 8 órát úgy, hogy közben rthdribl is futott 1280-ban fullscreen... tehát terheltem emllé VGA-t is rendesen.... minden ok.
erre unokatesóm mikor jáccik, van hogy CSS gondol egyet és csak úgy újra indul gép...
pedig direkt kikapcsoltam auto újraindítást ha vmi hibaüzit lökne, hogy lássam, de semmi. beep, resti...
ez mi a jó rák lehet?!!
ismételten, én accomról nem fordul elő ilyen, bár mind2 admin acc szóval nem értem mi különbség lehet akkor mégis...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest