- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
[link]
legfrisebb everesttel.
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
végre 9000 fölött az olvasás
[link]
ez a vége. -
subaruwrc
félisten
1000mhz 4-4-3-4@2.3volt. ez még egy kis lökés a supertalent felé.
-
subaruwrc
félisten
idáig nem haladok jó úton.
1000ren az időzítéseket 4-4-3-8 ról fokozatosan csökkentettem 4-4-3-4 re majd állítottam 4-4-4-4 re de az eredmények változatlanok sőt néhol még picit romlottak is.ezzel nem sokra mentem de még sok lehetőség van.most a trfc-t fogom csökkenteni 30 ról.....
-
subaruwrc
félisten
válasz
Pietrosz #4824 üzenetére
ne haragudj de nem véletlenül nem vettem semmibe a válszod.elolvastam és azt vettem le belőled h nem a tanács volt az elsődleges célod hanem azzal foglalkoztál h milyen ikonok vannak az asztalomon.egyáltalán nem vagyok benchmark fan csak az olvasottak alapján úgy érzem h keveset teljesítenek a memóim.ebben szerettem volna segítséget kérni. az e4300 vs e6600 ról csak annyit ha amikor én vásároltam a procit akkor az került ennyibe mint most az e6600.az meg had legyen az én dolgom h mennyi tesztelésre szánok időt.nagyon rendes vagy h kímélni akarsz de nem kell hidd el.megértettem a válaszod és kössz h szakítottál rá időt h leírd.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #4819 üzenetére
én ugyanezt kérném a 4789 re.
a hírnév átka h mindenki tőled kér segítséget. -
subaruwrc
félisten
Hello.
kellene egy kis segítség.ismét a két giga supertalent ramomról lenne szó. időzítései 1000mhz en 4-4-3-8- trfc 30.ez utóbbival van bajom. egy két véleményt már kaptam h 20 és 30 közé kéne leszorítani és még nagyobb teljesítményt tudnék elérni.a bibi csak ott van h 28 on sem bootol be....... az arány 2:3. Over fórumtárstól azt a véleményt kaptam h az 5 ös performance level megcélozható lenne.alapból 7. memsetben ahhogy átálítom rögtön újraindul a gép. memory benchmarkra az eversest 3.8....... verzióját használom de eléggé elmarad a fórumon látottaktól ezeken az időzítéseken.ez mitől függ?
[link]
itt egy kép a mostani helyzetről és eredményről.ezen szeretnék javítani és ehhez kérem a segítségeteket. -
subaruwrc
félisten
adott két supertalent 800as modul.az a helyzet h nem tudom eldönteni h túl vagy alulfeszelem őket? 2.2 volttal 5-5-4-12 vel teszteltem őket. most 2.3 volttal 4-4-3-8 on mennek.a kérdésem az lenne h 1064 mhz hez milyen időzítésen próbálkozzak indítani h ne kékhalállal kezdjen és milyen feszültséggel?
-
subaruwrc
félisten
supertalent ddr2 800@1080mhz 5-5-4-10 2.3 volt 1524kb/sec winrar.(4-4-3-8at megy 1040en....
)
-
subaruwrc
félisten
válasz
Stalker-2572 #4596 üzenetére
idáig csak winrarral 1 gigáig
még állítgatok -
subaruwrc
félisten
egy kis bemelegítés
supertalent pc 6400@8000 1005 mhz 4-4-4-12 2.3volt
-
subaruwrc
félisten
válasz
Salvador20 #4246 üzenetére
na akkor tényleg faxa
szerintem ezek teljesen reális értékek. szerintem is elmehetsz 2.4ig memóval ha szükséges de mindenképp egy ventit a fejük fölé.dícséretes eredmény
most látom h a-data vitesta 1066+ee-d van szal akkor nyugodtan mehet a 2.4 mivel micron chippes
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
válasz
Salvador20 #4243 üzenetére
szia.szerintem egy kis feszt még tolhatnál a mch-nak.nem tuti tipp de szerintem 500 hoz kevés az 1.6
de mondom nem 100% de majd a profik kisegítenek
-
subaruwrc
félisten
Sziasztok.
ha láma a kérdés akkor bocs de elmondanátok h a ramoknál az öt következő időzítés mire vonatkozik? tehát a 4-4-4-12 utáni pl 39-39-11-11-11 melyik időzítés?köszi
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #4134 üzenetére
na még egy alternatíva
gondolom nem véletlen
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #4132 üzenetére
na akkor szeretném ha megosztanád velünk a titkos befutót....
-
subaruwrc
félisten
válasz
laragirl83 #4121 üzenetére
mindenkinek
-
subaruwrc
félisten
Közvéleménykutatás
a d9 gmh vagy a gkx a legjobb micron chip?
-
subaruwrc
félisten
válasz
modflow #3945 üzenetére
Szia. Ősember kollágától 2*1giga supertalent pc 8000ret.az h a ram az utasításait hány órajel alatt teljesíti.a cl4 pl nem feltétlenül 4-4-4-12 mert az csak az első számot határozza meg mint cl=cas latency.tehát a cl4 mondjuk lehet 4-4-3-8 is.ezért nem megy jól mer promos chippes a ramod és nem bírja a tuningot.az én a-datáim is szarul mennek... ezért cserélem le őket. 2.5volt az bátor volt....örülhetsz h még megvan.szóval ha tuningolni akarsz (márpedig mérne akarnál
) akkor ramcsere.
-
subaruwrc
félisten
válasz
VaniliásRönk #3940 üzenetére
pontosan arra.én nem tudnék válaszolni h mikor pirulnak meg egyenletesen és mennyi idő alatt lesznek aranybarnák és ropogósak
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
szerintem 2.3 2.4 voltnál meglesz az az 1100 mondjuk 4-4-4-8 on.....
-
subaruwrc
félisten
Ha lehet egy kérdésem a szakértőkhöz akkor megmondaná nekem valaki h az intel p965 ös chipset miért nem szereti a cl3as időzítést pontosabban miért nem gyorsabb mint cl4en???
köszönöm -
subaruwrc
félisten
válasz
Lalaboy #3885 üzenetére
Szia.Egy teszt erejéig max lehet de el akarom adni és nem tudom h más h fogja hűteni.rámondom h mittudomén 2.3 mellett megy 940-60at asztmondja hűdejó.megküldi 2.3al aztán két hét múlva megfőzi őket......akkor inkább a tuti 800 5-4-4-14en...azt legalább stalkerral is bírja.ez van ennyit bír.....
-
subaruwrc
félisten
hát nem bírja a cucc sajna.2.1 volton 900on elhasalt stalker közben.megjelent egy szép kék képernyő....
-
subaruwrc
félisten
Ja még egy láma kérdés.Attól h nem egy csúcskategóriás lapom van(abit ib9) attól még ki tudok hajtani egy csúcskategóriás ramot ugye?
köszi
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3826 üzenetére
Na jó azért szerintem így sem kell majd szégyenkezned......
elég bika lesz az xp-vel isaztán ne kíméld őket
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3823 üzenetére
Úgy érzem megint valami rekord van készülőben
-
subaruwrc
félisten
Sziasztok.
Legyen szíves valaki és vegye a fáradtságot és ajáljon nekem egy olyan memória párt ami:
megy 1000-en cl4et 2.2nél nem több feszen.2*1gb-os kiszerelésben van és valahol 40k környékén(max 45) természetesen micron d9 gmh vagy gkx chippes kellene.ja és budapesten.
köszönöm. -
subaruwrc
félisten
Sziasztok
az a-data pc 6400 800+mhz gyári tuning 4-4-4-12-es időzítésű memón van esélyem micron chipekre? a ramlist szerint vagy az van rajta vagy promosde azt nem bírnám.21k
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3235 üzenetére
Nem kicsit mennek a kicsikék
ha lenne zsém rá tuti hogy itt kötnének ki -
subaruwrc
félisten
Sziasztok.Most szeretnék ramot újítani mert a mostaniakat nem tudom eléggé tuningolni.Idáig olvasgattam a hozzászólásokat meg a ramlistet és kikerekedett hogy tuningra csak micron chippel szerelt ramot érdemes venni.Az a kérdésem lenne hogy A-data vitesta ee 800+ vagy geil ultra?Az ocz-kről milyen véleményetek van? Mondjatok egy biztosan jó tuningramot ami nem kerül horror árba.Ja és elég 2*512mb.előre is kössz
Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Blu-ray lejátszók
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- OLED TV topic
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged