Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Azthiszem az elöbbi. A kompatibilitás listában télleg nem szerepel ez a Ram fajta.De a régi alaplapba sincs a listán mégis el-elment alapon LOL. A baj az hogyha én egyszer kicserélem ezeket akkor meg nem tehetek bele 2x2Gb-ot mert olyan nem is szerepel a listán
. Pedig nekem 2x2 Gb kell!!! -
Th3Ac3
tag
Hello mindenkinek! Nekem az a problémám lenne hogy amióta új alaplapom van (Gigabyte X48-DS5) a memtest állandóan hibázik, pedig alapórajelen jár a memória. Régebben elment 910 Mhzen a másik (Gigabyte P35-DQ6os) alaplappal.Igaz azt vettem észre hogy nem igazán szeretik a Gigabyte lapok a GEIL memóriákat.Ja és a ramom 2x1 Gb GEIL Black Dragon az időzítés 5-5-5-15 a fesz. 1.8v. Légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pedig nekem 2x2 Gb kell!!!
És lehet a RAM miatt nemtudom de ilyenkor amikor nem jó, nem akar elindulni úgy kb 10szer indul újra a gép mire valahogy elfut.Subtimeingokon állítottam és a Perfomance levelen is de semmi