- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
általában a lehető legbiztosabb a 4x1 es kit. nem mondom fixen h összeakadnak, sőt, de 4modulnál van rá sansz, kérd meg a boltban h ha nme megy együtt a 4 akor had vidd vissza, bár elviekben 3napig bármiért visszaviheted, még indok sem kell. ami a típust illeti az természetesen egyforma, és még a serial számokat is érdemes összenézni.
-
Pero
senior tag
a 4x1GB memóval kb ugyan ott vagy mint a 2x2 vel már ami a tuningot illeti, necces az összepárosítás illetve többet fogyasztanak majd mint 2x2GB esetén, ott meg ahogy az elöttem szolók is írták a 2x2GB-os kitek ritkán tuningosak. akad köztük de annak elkérik az árát.
sztem amúgy a kingston nem tud többet mint a kingmax. -
Zé_Mester
őstag
a 2x2GBos kit csak méretileg hangzik jól, tuningban sokkal nehezebb őket sebességre bírni.
amúgy hogy most Kingston vagy Kingmax, sztem ebben a kategóriában annyira nem számít (ne értsd félre, nem akarom lenézni vagy hasonló) de sztem mindkét 800as ram képes adott esetben a 900MHz-re is (akár) mondjuk ez is szerencse kérdése.mivel nekem is Kingmaxom van (és ráadásul nem is rossz darab, ezt láthatod az adataimnál mire képes) ezért én Kingmax-ra szavazok.
volt régen kingstonom is, nem a legpompásabb tapasztalatokkal, úgyhogy valszeg ez is benne van a Kingmax szavazatomban.sztem vegyél 2x1GB-ot, tuningál sikeresebb lehet mint a 2x2GB.
de ha a méret a lényeg, akkor egyértelmú a 2x2GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest