- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok, thx. de ez cl5-ös 1066. de amiről beszéltem, azt cl4-kén árulják. akkor átverés?
akkor egészen másként teszem fel a kérdést: van-e olyan ram, amelyik 2.05 v-on viszi a
840 cl3-at vagy 960 cl4-et?
a max proci frekimből 8-as ill. 7-es visszaosztással ezeket a ramfrekiket tudom előállítani. a max ram feszem pedig még mindig 2.05v...
most a geil-jeim 836-on mennek 4-4-4-12-ben, ezen a 2.05 v-on.
megnéztem, 940-en cl5-ben még mennek ezek a ramok, de ugyanolyan olv/írás jön ki, mint a 836 cl4-ben.
van még egy lehetőség: megelégszem, és nyugton maradok...
[Szerkesztve] -
VinoRosso
veterán
nem tom hogy műkdöhet konkrétan, lehet hogy csak az elején tesztel 30MB-tal, aztán egyben is stresszeli az egészet. Gondolom nem nézted órákig a mamóriahasználatot. Bár azt sem tom konkrétan, hogy az orthos féle memstressz milyen, vagy a prime 95ös, de ha jól tom az OS-nek pl alapban le van stipistopizva egy tartomány, amihez nem nyúlhat hozzá. Ezért teszteltem memt-el is,de az nem talált egy árva hibát se. Csak a pi nyivákolt idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged