Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabixxx
tag
Igen ezt a lapot használom.
-
petiww
tag
Magasabb a sávszél, és ezt nem kompenzálja a cl4-es időzítés. Megéri 1066-ost venni.
Csak azt nem értem miért tartják olyan nagyra a geil ramokat, hiszen az én kingmaxom alap 1.8Volton tudja ugyanazt mint a "tuningram" 2.1Volton majdnem tűzforrón. És ez még jobban is húzható... 1Ghz lazán megy neki cl5-ben alapfeszen! -
Csináltam egy gyorstesztet azonos órajel és fsb mellett a két memória sebességet tesztelve. Az aida memory benchmark-ban a 1066-nak van kb 13-14% előnye olvasásban, az írásban minimális a különbség (8499/8505). A 7zip benchmark is csekély eltérést mutatott: (6642/6657).
Ezek alapján plusz petiww véleményét osztva (jobb/stabilabb a 2 modul mint a 4, főleg ha még tuningolni is akarod) én is a 2x2GB 1066-os ramra szavazok.
-
petiww
tag
Négy modul sokkal jobban leterheli az északi hidat, inkább 2x2Giga legyen. Ne Geil, max ha 1.8Voltot kérnek gyárilag, mert amúgy nagyon melegszenek 2.1V-on.
Nekem meg annyi kérdésem lenne, hogy haveromnak a gépében elromlott egy ram a kettő geil közül, lehetséges hogy északi híd hibás a lap és az rontotta el? Csak mert most folyik a gariztatásuk éppen és nem szeretném hogy elrontsa az újakat ha esetleg ilyen van. Kivel fordult elő ilyen? (e6300 400-as fsb-n hajtva alapfeszen p35 gigabyte lapban, nb nemtudom mennyi feszkót kapott, lehet hogy többet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő