- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem ha a gép nem indul újra nem fagy, tehát nincs semmi gond vele akkor az a beállítás jó és lehet használni 24/7-ben. Engem nem zavar ha a memtest86 hibát dob ki rá vagy hibázik egy kicsit a ram ha az nem észrevehető. Természetesen a fesszel ésszel bánva +0,3V-nál többet nem adva neki értem a stabil tuningot. Tehát szerintem ha játékok alatt nem fagy, nem indul újra stb és az Orthos is megy legalább 3órát akkor nyugodtan lehet használni a memóriát azzal a beállítássa, még akkor is ha a memtest86 esetleg hibát dob ki rá. Ez az én véleményem de kérlek javítsatok ki ha nagy butaságokat írtam le, vagy más a véleményetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Hyundai, Kia topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest