- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem ha a gép nem indul újra nem fagy, tehát nincs semmi gond vele akkor az a beállítás jó és lehet használni 24/7-ben. Engem nem zavar ha a memtest86 hibát dob ki rá vagy hibázik egy kicsit a ram ha az nem észrevehető. Természetesen a fesszel ésszel bánva +0,3V-nál többet nem adva neki értem a stabil tuningot. Tehát szerintem ha játékok alatt nem fagy, nem indul újra stb és az Orthos is megy legalább 3órát akkor nyugodtan lehet használni a memóriát azzal a beállítássa, még akkor is ha a memtest86 esetleg hibát dob ki rá. Ez az én véleményem de kérlek javítsatok ki ha nagy butaságokat írtam le, vagy más a véleményetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest