- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem ha a gép nem indul újra nem fagy, tehát nincs semmi gond vele akkor az a beállítás jó és lehet használni 24/7-ben. Engem nem zavar ha a memtest86 hibát dob ki rá vagy hibázik egy kicsit a ram ha az nem észrevehető. Természetesen a fesszel ésszel bánva +0,3V-nál többet nem adva neki értem a stabil tuningot. Tehát szerintem ha játékok alatt nem fagy, nem indul újra stb és az Orthos is megy legalább 3órát akkor nyugodtan lehet használni a memóriát azzal a beállítássa, még akkor is ha a memtest86 esetleg hibát dob ki rá. Ez az én véleményem de kérlek javítsatok ki ha nagy butaságokat írtam le, vagy más a véleményetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest