- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
DarthPeeter #1377 üzenetére
Leírom persze. Félreértések elkerülése végett nem a ramok voltak a ludasok, és Ősember egy nagyon korrekt eladó!
Szal a story annyi, hogy az istenért se tudtam őket stabilizálni 960 fölött. 800on 3-3-3-3-ba vígan mentek, de 960 4-4-3-4 fölött beszartak. Aztán elcseréltem kingmax 1066-osra. Azok mhz-re jobban muzsikáltak 1125 5-5-5-18-at tudtam kihozni belőlük. De a lényeg a dologban a super talentek giga p35ös lapba nagyon faszán mentek az új tulajuknál. Szal ha p5k-d van ne vegyél st-t. Most nézem csak hogy ab9-ed van... Ab9-pro-m volt p5k előtt, a super talentek miatt cseréltem le... Abba se mentek sehogyse...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest