- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
640 et én is értem már el a-data 600mhz ramokkal és geil 500mhz el is 2,5-4-4-8 eredményekkel 2 T vel az 1 t egyik sem bírta lehet én basztam el
A szuper pi nél meg 2700mhz 490mhz aszinkronba full ua az az eredmény 5-3-3-2,5 1t nálam mint nálad 630 on
fent említett konfig beállítás szerint, eversest olvasás 7400 de szerintem az csal én nem is szeretem memtesztnek hiszek !
az egész mizériábol amikor én szorakoztam ezzel azt vontam le hogy lofasz különbség nincs a mem sávszéleség emelésből 500mhz bőven elég jó időzétésekkel !
Knajf corsair ramjait most teszteltem pl és 600 on 2 t ua azt eredményt érem el minét én 500 on 1 t vel !
nézd már meg hogy gaméknál van e fps különbség 2t hez képest please! akár egy 03 vagy 05 is jó!
600 on 1t ramot még nem találtam de kiprobálnámszoval grat a ramodhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest