- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Te Anno, én ezt megcsináltam már neked egyszer... vagy nem? Az Artanisnál volt csak? :) Én is aktív vagyok, pedig Win98SE oprendszeres géppel osztom a netet... ;]
-
UHHH
őstag
Na elmeselem, en hogy csinaltam meg egy ismerosnel eme problemat.
Adott volt: Debian Linux tuzfal /forever/
x db belso gep, aki aktiv akart lenni DC++ -on.
Fogtam, csinaltam egy portforwardot, hogy pl ami a debian 666-os portjara jon, azt dobja at a belso gep 666-os portjara, s a belso gepen belottem, hogy a 666-os port az ''aktiv''.
Es muxik jol.
A kettes szamu gepnek ugyanigy lehet egy dedikalt portot adni...
Teccikerteni? -
Bally
senior tag
Valamit nem értek, ezen az említett gépen van a megosztás, meg a DC++ is, de akkor ez nincs megosztás mögött, és akkor ennek nem kell portot adni, mert ez a gép kapcsolódódik közvetlenül a netre nem? :F
-
AnNoNiMuS
csendes tag
köszi. a kérdésem az volt,hogy hogy tudom megoldani,hogy _aktív_ módban menjen. passzívban használom,de szeretném aktívban használni.. meg ha a DC++ m1 aktívban,akkor az esetlegesen futtatott IRC-s BOTokkal is le7 telnetezni.
azért köszi a segítséget,ha van 5leted az aktív mód megoldására,pls írj! :) -
Hory
aktív tag
Haaaat en megcsinaltam, de linuxos gep volt a router. Egyszeruen NAT-oltam a router gepen, ez eddig ugye passziv modra elegendo. Ezen felul pedig egy kulso portot beforwardoltam a windows-os gepre. Igy mar kivulrol is elerheto lett a dc++.
Itt egy pelda, iptables-re (hatha segit):
iptables -t nat -A PREROUTING -i eth0 -p tcp --dport 58412 -j DNAT --to 10.10.10.1
Ez a szervergep 58412-es portjara az internet felol erkezo csomagokat tovabbitja a 10.10.10.1 IP-ju belso gepre (a valaszcsomagokat meg vissza). -
AnNoNiMuS
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem,hogy hogy lehet megcsinálni,hogy WinME-s gépről (szerver) netmegosztás mellett aktív módban tudjak DC++-ozni, illetve,hogy ha esetleg futtatok 1 IRC-s BOTot, telntezni tudjak vele? Öcsém egyfolytában nyaggat,hogy ''adjam vissza'' a netet a gépére,de ha ezt megteszem,akkor magammal szúrok ki. :0 Pls vki help me!
Ha _bármilyen_ 5letetek van (program,Win átállítás, bármi!!) lécci írjátok meg!
Előre is köszi: annonimus
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest