- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Megjött.
Szóval érdekes dolog ez a tanulás/tanítás.
Bemegyek a suliba és közlik, hogy ez meg ez lesz az anyag. Mondjuk nem probléma, mert azért mentem, hogy tanuljak. Az viszont felettébb furcsa, hogy ha mindent megszeretnék tanulni legálisan akkor több százezer pénzt költhetek a tanulmányaimhoz szükséges programokra, amiket valószínűleg az életben nem fogok újra használni.
Nem tudom, hogy nem lehetne ezt valamilyen egyszerűbb licenszekkel, időkorlátos programokkal megoldani (ne adj isten free/gpl licensz). Szerintem egy 10-20 ezer forint még el is fogadható lenne egy-egy ilyen iskolai képzés keretén belül megszerzendő tudáshoz szükséges programokért. Ezért üdvözlendő a Campus licensz is, bár nem szeretem a Microsoftot és sem az üzletpolitikáját. A lényeg szerintem ott kellene, hogy legyen, hogy módszereket és szemléletet kellene tanítani nem pedig konkrét programokat.
Bár ez már nagyon off volt, de most kicsit dühöngök jól :(((
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest