- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Gordon32 #550 üzenetére
a dayzdb térképén csak az eredeti település/falu látható, viszont az iZurvive legfrissebbjén név nélkül ugyan, de teljes úthálózatával és minden épületével szerepel már
-
[w]
őstag
válasz
FuRiONight #398 üzenetére
a cinikus megjegyzésedet leszámítva (amire semmi szükség nem volt), a changelogot köszönettel vettem
-
[w]
őstag
akkor remélem implementálnak kínai ernyőt is!
-
[w]
őstag
játék közben meg lehet valahogy nézni a szerveren lévő játékosokat? van erre valami lista vagy akármi?
szerk.: vazz, elvileg a P gomb listáz
-
[w]
őstag
-
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #235 üzenetére
sokkal nagyobb marhaságokra is költöttetek már ennyit, nehogymár ez kifogjon rajtatok!
vagy eresszem rátok Robajt? -
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #231 üzenetére
óvatos mostanság kutyaúr, pedig kellenének a nagy csatákat megjárt, tapasztalt öregek az újabb és újabb kalandokhoz!
talán még a lamph!a is újra összeállna!
-
[w]
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #198 üzenetére
basszus, az már olyan régen lett volna???
hiába no, senki sem lesz már fiatalabb...
te nem szállsz be ebbe a mostani őrületbe?
-
[w]
őstag
sikeresen betartalékoltam 3 doboz 7.62x39-es lőszert, melyeket SKS hiányában nem tudok felhasználni, viszont szívesen átadnám mondjuk assault vest-ért, ACOG-ért vagy 5.56-os lőszerért cserébe!
szerk.: ja igen, a NWAF környékén ólálkodom mostanában
-
[w]
őstag
az milyen már basszus, hogy spawnolok a reptéren, körülöttem zombihörgés, aztán elkezdenek gyakni, miközben a zombik láthatatlanok?!? aztán még kilométereken keresztül a tarkómon lógnak, akárhogy rohanok...
-
[w]
őstag
ha közösen is szeretnénk nyomulni, akkor előtte megbeszélünk egy találkozóhelyet vagy mi?
valahogy el is kell jutnia oda mindenkinek. Quake óta nem multiztam, szóval nem tudom ez manapság hogy megy...
szerk.: jó, volt egy COD-os időszakom is, de ott is csak 2000 négyzetméter a tér
-
[w]
őstag
nálam semmilyen említett akadás vagy fpsdrop nincs, de a random karakter-reseteket szívesen kihagynám a játékból...
-
[w]
őstag
a Vybor és Grishino közötti reptér szerintetek mennyire látogatott hely? érdemes körülnézni vagy úgyis tele van bandit-tel?
kérdezem ezt úgy, hogy mindössze egy fejszém, egy halkonzervem és egy flaska vizem van...
-
-
[w]
őstag
totálisan nevetséges... minél nagyobb valaminek a rajongói tábora, annál több a renitens, deviáns ember benne. ilyen tekintetben egy magyar pont olyan fasz, mint bárki más a világon és gondolkodás nélkül tolja a fejlövést a frissen spawnolt szerencsétlennek.
abban reménykedem, hogy a PH! talán egy sokkal szűkebb közösség, sokkal megbízhatóbbak, összetartóbbak a tagjai és talán nem egyből az értelmetlen pusztításra gondolnak - just for fun...
aztán meg lehet, hogy igen.
egy saját szerver/csapat biztosan eldöntené ezt a kérdést.
-
[w]
őstag
engem nagyon idegesít, hogy nagyon gyakran nem tudok csatlakozni játékhoz, még akkor sem ha éppen 0/40 ...
ez mi a péktől van?!?
-
[w]
őstag
érdekes, mert pont ettől annyira realisztikus az egész. de tény, hogy ez engem is eléggé idegesít puhapöcsű kezdő túlélőként...
ha belegondolunk, akkor egyébként minden valós krízishelyzetben így viselkedik az ember, eltapossa a gyengébbet, hogy erősebbként csak ő maradjon életben. -
[w]
őstag
köszi a tanácsokat!
szerverügyben egyelőre hasztalannak tűnik az idő figyelése, valamiért akkor is éjszaka van, ha egyébként 9:20-at jelez a lista.
egy ideje már figyelemmel kísérem a játékot, de csak múlt héten vettem meg. remélem azért majd lesz esetleg PH!-s csapat/szerver is!
jó lenne megbízható emberekkel, saját közösségben játszani, ahol nem kellene attól félni, hogy 5 percenként letúrnak a tapasztaltabb, fullgear-es játékosok...
-
[w]
őstag
nah, sikeresen beléptem a DayZ SA világába és máris több kérdésem, problémám van.
1. akárhány szerverre belépek, csak a kibaszott éjszaka van, vaksötét. ez így normális vagy pl. driverhiba?
2. az elemlámpa fénye idétlen szögben, tőlem balra világítja meg a terepet, ami persze kívül esik a látószögemen, így szart sem látok. ez normális? remélem nem...értem én hogy alpha, de a fentiek miatt még így is vállalhatatlan az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest