- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Kinyomtattattam (de szép szó
) ezt a térképet [link] A3-ban (+laminálás)
Még ropogós -
PETEE78
senior tag
napi kérdés
"sick" státuszra az antibiotikumon kívül van valami gyógymód? valami finomat ehettem...
-
PETEE78
senior tag
válasz
hun-man #2325 üzenetére
Köszi, igen tegnap be is bizonyosodott amit most írtál. Sajnos a karakterem éhen halt, mire eljutottunk volna az "oázisig"...
Később felhúztam egy új karaktert amivel a mai cél egy kamion elérése, aztán irány megnézni valami katonai bázist, mivel odáig még nem jutottam el soha...
Meg jó lenne valamilyen sátrat is összehozni, hogy le lehessen rakni a speckó cuccokat későbbre. Remélem nem túl bonyolult megépíteni. Majd utánanézek. -
PETEE78
senior tag
Hülye kérdés..
Ha van egy karakterem és kilépek a szerverről, majd váltok egy másik szerverre, ahol új karaktert indít a gép majd arról a szeróról is kilépek és visszamegyek az előzőre, akkor megmaradnak az első karakterem cuccai illetve a helyzete a térképen, ahol kiléptem?
Magyarán lehet több karaktert futtatni? Csak azért kérdem, mert haverral összefutottunk az egyik szerveren, és azt együtt szeretnénk vinni ameddig lehet, de nem érünk rá mindig ugyan akkor játszani, ettől függetlenül én külön játszanék még, de így nem merek új szeróra belépni. -
PETEE78
senior tag
Haverral próbálunk összetalálkozni, de egyszerűen lehetetlenségnek tűnik. Vagy ő nem jön rá hol spawnolt,
vagy én nem találok semmi útbaigazítást..
Ám, ha valamelyikünk esetleg rájön hol is van, akkor biztos, hogy valaki vagy valami betalál minket.
Mondjuk múltkor vicces volt, betámadt 2 unatkozó német bandita. Jól van mondom esélyem sincs.
Gyorsan bemenekültem egy faházba és becsuktam az ajtót, beálltam az ajtó elé, azok meg néztek be az
ablakon és magyaráztak, hogy éhesek...
Az egyik csak nem bírt magával bejött, én meg lecsaptam baltával
A másik meg szimplán lelépett..
Szóval visszakanyarodva van valami jól bevált trükkötök ilyen összetalálkozásra? Egyáltalán a spawn
mennyire random? Van fix terület ahol kezdhetek, vagy bárhol lerakhat a gép?
-
PETEE78
senior tag
válasz
PeeterssoN #2269 üzenetére
esetleg az online-ra egy linket kérhetek?
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a Dayzben a kérdésem a következő volna: Ha nyomva tartom a caps lock-ot megjelenik a mikrofon jele, ilyenkor aki a közelembe van azzal tudok beszélni a játékban?Egyébként tegnap felmásztam egy panelháztetejére és a fejem felett 5m-re lebegett egy kalap a levegőben
Kíváncsi leszek mennyi idő mire rendbe rakják az ilyen és ehhez hasonló hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest