Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Látom itteniek is sportot űznek mások lesből kinyírásából és kifosztásából
-
Arkennys
addikt
válasz
DokiBaxxi #606 üzenetére
Épp tegnap néztem rá, mi ez a rust, mert annyian keresik, miegymás. Láttam, hogy elég hasonló lehet. Mindenesetre ahogy fejlesztik, remélem élvezetesebb lesz nektek méginkább, akiknek jelen állapotában is kb tetszik, biztos örömteli lesz a változás
Mondjuk persze gondolom, hogy ha már vagytok egy 3-4 en csapatban, máris könnyebb cuccokat találni és védekezni a többiek ellen.
-
Arkennys
addikt
válasz
DokiBaxxi #604 üzenetére
csigalom, először is. Másodjára valóban, nagyon nem jött be. És oké, poén hogy a fizető játékosokon tesztelgetik, aki akar fizessen, hogy hörcsög legyen. Azért én nem verek agyon valakit baltával, miután mondtam neki, hogy a fölös cuccaim odaadom neki, és odacsaltam. Az egymás iránti görénységre van kihegyezve, és lesz is, mert az tök egyedi, juhéj. Vagy a haverokkal megmutathatod, hogy te vagy a kemény arc. Gondoltam cikkek ellenére kipróbálom, ha már kaptam, de tényleg nem jött be. Mindegy is, azért ha nektek jó, játsszatok, élvezzétek ki, úgy néz ki én tényleg más után nézek.
-
Arkennys
addikt
Talán olyanra mentem ahol voltunk 10 en 40 ből, és hasonló arány. Talán tudom, hogy survival játék, de egyelőre egy hulladékhalmaz, és már nem is nagyon érdekel, milyenné "fejlesztik"
(sosem bf-eztem, és bocsi de nekem a realitás nem az, hogy egyfolytában zabálna, vagy van valami gondja. Ez már a ló másik oldala
)
-
Arkennys
addikt
Egy pár órát rászántam, megnéztem milyen a játék, és őszintén nem bánom, hogy ismerőstől kaptam, nem fizettem érte semmit sem. Mert mint kiderült, részemről kb ennyit is ér
A zombi rohangál át a falon, üldöz mindenen át (jobban tudja merre vagy mint egy vadászkutya, ráadásul ő kerítésen is átrohan, te nem). Nem találsz semmit, ha mégis, vagy megtalál valami taplovári és kinyír, vagy éhendöglesz. A realitás szép dolog, de azért hogy a karakter folyamatosan bélpoklos, és mindig nyíg valamiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged