- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RasHaN
aktív tag
Kalandos volt az este Elektroban. Bekesen kempelgettem a tuzoltosagon, amikor szemet szurt hogy ket baltas srac ujoncokat oldokol. Megmutattam nekik hogy a taplaleklanc csucsan sajnos nem ok vannak, szorakozzanak mashol, vegre felavatva az M4emet.
Ezek utan egy frissen spawnolt jatekos tevedt a tetömre, igy hat kapott egy vegso ajanlatot: adok neki egy revolvert, hat golyoval, cserebe faradjon odebb valahova mashova. Nagy boldogan fosztogatta tovabb a kornyezo hazakat, 5 golyot ellött zombikra, amikor egy M4-el ellatott ur jobbletre szenderitette. Sajnos a holttestenel a pisztolyom mar csak ruined allapotban volt.Ezek utan ujra a tetön nezelodve egy mesterlovesz ugy gondolta hogy celszeru lenne engem eltenni lab alol. Sikerrel. Szerencsere pont elektro meleltt spawnoltam, es visszaszereztem minden holmim (egy katonai nadrag, es a benne levo targyaim ruined statuszba ugrottak sajnos).
Jobbnak lattam odebballni, mielott a gyilkosom is megerkezik a helyre, amikor hirtelen ramakaszkodott ket alsogatyas tag. Eloszor ki akartak rabolni egy ures pisztollyal, "PEW PEW felkialtasokkal, de ugy ereztem az m4-em csak elrettenti oket, es jobban erdekelt hogy szaladjak, mielott a korabbi gyilkosom odaer. Tuloltozott cimboraim lelkesen kovettek "YOU ARE MY BEST FRIEND HELLOO HELLLOOO" kialtasokkal. Probaltam szep szavakkal a fejukbe verni hogy egy mesterlovesz vadaszik rank, nyugodjanak le kicsit, de valamiert jobbnak lattak ha elkezdenek okollel utni.Vesztettek.
Igy hat Sir Robin a bator elfutott, es batran kilogolt.
-
-
RasHaN
aktív tag
szivesen csatlakoznek fegyveres tarsulatokhoz,belekostolnek a "belvarosi" eletbe.
eddig a partmenti teruleteken olalkodtam -
RasHaN
aktív tag
Kitarto vandorlasom jutalmakent eljutottam a roncs hajora, ahonan egy M4, es egy colt boldog tulajakent tavoztam.
VOLNA, ha nem latok megy egy masik jatekost, aki miatt szepen halkan elkezdtem elosonni a helytol, es a keritesen atbuggolva zuhantam cirka 20metert a vizbe
Szerencsere a hullam epp annyival esett a viz ala, hogy mar ne tudjam elerni, es ujra folszedni miutan visszamentem erte. Kemeny hely a DayZ vilaga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest