Új hozzászólás Aktív témák
-
InHell
senior tag
válasz
Gilthanas #1052 üzenetére
1920*1080 és biztos nincs minden maximumon, ha hazaérek melóból megnézem majd.
Az biztos, hogy a vsync ki van kapcsolva, mert engem zavar ha be van kapcsolva, azt mindig kikapcsolom,
de a többi hogy van beállítva nem emlékszem, majd megnézem.Nem is ezen volt a hangsúly, csak mint írtam, meglepődtem mennyivel szebb az arma 2 modhoz képest, ami nálam medium beállításokon is nagyon gyengén muzsikál.
(#1053) swagger55 Igen csinálok majd délután.
Mivel tegnap kb. 2 órát játszottam összesen, valami új városban lehettem, eddig nem találkoztam még vele, de végtelen sok több emeletes épület, meg egy nagy téren egy csomó autó, tele is pakoltam a karaktert fegyverekkel, stb. Aztán le is lőttek, és mentem aludni.(#1054) etejedu pl. MSI Afterburner, én azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óvodások homokozója
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest