Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Experimentalt próbáltad? Na AZ vicc. Ugyanúgy állandóan fagyosszent a karakter, de az a durva, hogy lerakott Cherno mellé, mire beértem már dying of starvation volt (pirosan volt éhes). Tehát az átlagos állapotból a karakter úgy fél óra alatt annyira éhes lett, hogy már majdnem éhen halt. Érted nem? Én sem.
-
DokiBaxxi
őstag
Na valaki tud-e valamit a patchről, amit most adtak ki?
Szerk.: 0.50 on experimental is live!!
-
DokiBaxxi
őstag
-Zombik eddig is voltak a játékban. Jelenleg nagyjából megoldották, hogy ne jöjjenek át a falakon. Le lehet őket rázni, viszot nagyon erőset ütnek, és sokzor falakon/emeleteken át.
-A közelharci rendszer egész jó, van mit rajta még fejleszteni, de már nem olyan bugos, mint az előző patchben.
-Sebzések elég viccesek, azok még nincsenek megfelelően balanszolva.
-Járművek sajnos még nincsenek, de pár patchen belül (remélhetőleg) jönnek.
-A motort is most írják újra-> jobb fizika, szebb grafika, több FPS, több zombi/állat/tárgy stb. várható.
-Sajnos még most is vannak random, érthetetlen halálok, viszont a létrák már nem olyan veszélyesek talán
-Belerakták a gránátokat, így most már ki lehet bárkit robbantani ha kempel.
-A falakon már nem lehet átnézni.
-A fullosra geraelődés is folyamatosan nehezedik.
-Cheaterek: sajnos van egy pár.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1694 üzenetére
Hát nem tudom, te eddig hogy közlekedtél, de a karaktered soha nem fárad el. Erre célzott.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1691 üzenetére
Ja hát igen járművek.... jöhetnének már...
0.50-ben már benne lesz az első, vagy nem? -
DokiBaxxi
őstag
Próbáld meg egyrészt, amit írtam feljebb, másrészt játssz egy kicsit a beállításokkal. Vedd lejjebb az árnyékokat, felhőket kapcsold ki, AA-t vedd lejjebb (ha fel van véve) ilyenek.
-
DokiBaxxi
őstag
Rendesen lepucoltad a VGA drivereket? Új Wint raktál fel? Legfrissebb VGA driver van fent?
Ha kártyacserénél a másik gyártó kártyája lett az újabb, ajánlatos új Windowst felrakni, hogy megfelelően működjön az adott kártya. Másik: Az FPS droppolást hogy érted pontosan? Városokban nagyon alacsony az FPS, vagy pusztán is random beesik 10-re/alá? Ezt a zombis dolgot meg nem értem, hogy pont akkor droppol, mikor lespawnolnak
Ilyennel még nem találkoztam.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1667 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1663 üzenetére
A játék minden konfigon szarul fut
Amúgy config fájlt kell megpiszkálni, meg indítási opciókat beállítani.
config
indítási opciókNyilván mindent a saját konfigodnak megfelelően
Nekem így városban is alig megy 30 alá az FPS -
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1661 üzenetére
Való igaz, nem a legerősebb hardvere van neki, de más a megoldás.(#1660) Medvebocs26
Állítsd át a játék nyelvét magyarról->angolra, és minden látszani fog, jelenleg magyar nyelven a játék rengeteg gombja és felirata bugos
(mint egyébként minden más a játékban). Ha ez sem segít, a steamedet is állítsd át angolra. A Grafikai beállításokkal meg tök mindegy, hogy mit kezdesz, a lényeg, hogy a rendering resolution és a resolution a monitorod felbontása legyen. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
450 óra, számtalan halál, számtalan ölés és számtalan órányi lootolás és futás.
Van benne kihívás: bugokKomolyra fordítva a szót, a játék még mindig alpha és ne mtudom mennyire néztél utána, de jelenleg új motort fejlesztenek, és így később majd sokkal több zombi lesz benne, és nyilván nehezebb lesz full gearesre lootolni magadat. Most gondolj bele jelenleg mennyi content van a játékban, kb. lehetetlen lenne lootolni, ha megritkítanák a spawn-gyakoriságukat, főleg, hogy a respawn rendszer sem végleges. Legutóbb is mondták, ez még NEM a DayZ, nem hasonlít a végeredményre.
Nem tudom játszottál-e a DayZ MOD-dal, na kb. olyan lesz ez is (vagy nehezebb) -
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1628 üzenetére
50-60 óra brutálisan sok, már vicc kategória. Akkor a függők talán élveznék a játékot, meg a munkanélküliek, más nem is játszana vele.
Ez a megfázás dolog meg olyan, hogy minimum egy melegítő szettel, meg egy baltával kellene kezdeni (most még nem, még túlélhető), mert annak sincs értelme, hogy ne mtudsz a legközelebbi városig eljutni, mert megfázol, meghalsz, leütnek a zombik.
Valaki írta, hogy a balta spawnolást meg kéne növelni, ezzel is maximálisan egyetértek.
Maradjunk annyiban, hogy egyes területeken lehetne még nehezíteni a játékon, valahol meg könnyíteni. Nincs balansz.
-
DokiBaxxi
őstag
0.50 elvileg valamikor jön experimentalra.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1601 üzenetére
Ha tudsz várni holnap du.-ig, akkor érted mehetek, van nálam minden
Ha benne vagy írj egy privit -
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1599 üzenetére
LOL
Hol történt ez? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1574 üzenetére
Akkor te különösen mázlista lehettél, ha ki is szúrtad, és még a loot is értelmes volt
-
DokiBaxxi
őstag
Az új patch óta talált már valaki crash site-ot?
-
DokiBaxxi
őstag
Na egy negatívum: Azért hogy rohadjon meg a kedves fejlesztőcsapat azt nem oldotta meg, hogy a zombik még mindig emeleteken meg falakon át ütnek meg
-
DokiBaxxi
őstag
Az első 2 új item, amibe botlottam
Eddigi tapasztalataim alapján csak ennyit mondanék: úgy tűnik, ez a patch most jól sikerült
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1507 üzenetére
Te hol voltál ma?
-Dayz 0.49 Update Should Hit Stable Branch Today. Servers Down, Extended Maintenance & No ETA. We keep you in touch
-Update on stable is happening, please be patient. We wanted a full test cycle today on last few crashes.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1472 üzenetére
Ezt videót nem is láttam
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BlackDevil #1470 üzenetére
Early Access, pre-pre-pre-pre-pre alpha
De ne aggódj, gőzerővel dolgoznak, és év végén várható a béta, illetve egyáltalán nem ilyen lesz a játék megjelenéskor. Hopefully
-
DokiBaxxi
őstag
Srácok, a gránátok eldobásának van valami technikája? Találtunk ugyanis egyet, 2x is eldobtam (előtte unpin) de semmi
-
DokiBaxxi
őstag
Hogy-hogy nem bírod őket lerázni?
Csak fuss gyorsan és lemaradnak
Ha meg sehogy sem megy, menj be egy házba, hagyd, hogy ők is bemenjenek, majd menj ki és zárd rájuk az ajtót
Fegyvert meg katonai bázisokon, reptereken, rendőrségeken, iskolákban, zongorás házakban találhatsz. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
#45378816 #1378 üzenetére
Dean Hall bejelentette, hogy saját stúdiót akar alapítani a hazájában, Új-Zélandon és mivel a Bohémiának meg a DayZ csapatának már nem nagyon van rá szüksége, ezért kapva kapott az alkalmon, és bejelentette, hogy amint nélkülözhető lesz a projekt során, elmegy. Na ezt egyesek szeretik felfújni meg elfordítani.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #1333 üzenetére
Sorban: Pristine (kiváló), Worn (karcos, koszos), Damaged (sérült), Badly Damaged (nagyon sérült), Ruined (használhatatlan)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
RockHaRD #1297 üzenetére
őő, lehet főzni, sütni, vannak állatok
Ettől független teljesen egyetértek, retkes szar most a játék, egyszerűen pre-pre-pre alpha, egyre bugosabb. Most én is pihentetem. Van egy fullos karim ÉNY-on (előtte persze az előző fullosom is kari resi áldozata lett), majd előveszem máskor.
Te amúgy a zombikat nem is nagyon említetted. Feltűnt, hogy egy kib*szott terminátor mindegyik?
-
DokiBaxxi
őstag
Kicsit elegem van ebből a játékból....
3 heli crash site-ot találtam eddig, és se M4, se gránát. Értelmes lootból is csak M4 tár, meg buttstock.... kicsit röhejes
A zombik meg szánalmasak, halál után megüt, nem hal meg, hasonló apróságokEz a 0.48 elég játszhatatlanná tette a játékot.
-
DokiBaxxi
őstag
link is
És ím, meglett az első
Hogy mi volt ott? .45-ös lőszer, 9mm-es lőszer, 2 napszemüveg, egy chemlight és egy 10-es tár -
DokiBaxxi
őstag
Oké, mivan????
Miért ne lenne loot restart után? Azért indulnak újra olyan gyakran a szerverek, mert restart után mindenhol van loot. Pont, hogy azt akarják megoldani, hogy ne kelljen állandóan resizni a szerókat, hogy respawnoljon a loot anélkül is. Egyébként meg ez működik, tapasztalat, láttuk.
Másik: Eddig is minden eltűnt restartkor, ami el volt dobva, ez után is el fog. Csak akkor nem tűnik el, ha berakod a sátradba.
-
DokiBaxxi
őstag
Köszi, most, hogy mondod, elkezdtem gyanakodni, ilyen config fájlokban átírt dolgokra, mert én ott semmit sem piszkáltam, és lehet, hogy másnak, nektek azért magasabb az FPS, mert ott átírtatok valamit. Meg esetleg ilyen indítási beállítások stb., amit NEM a játékon belül kell állítani, ilyesmi nekem semmi nincs.
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Most néztem meg, Balota felett csipahegyen 40 FPS a pusztán. Hogy van nektek ugyanennyi városban?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
PeeterssoN #914 üzenetére
tekintve, hogy alpha állapotú a játék, nincs optimalizálva -> a NASA gépein is szaggatni fog
-
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Van itt olyan, aki GTX 760-nal (vagy hasonló VGA-val) játszik, és városokban nem laggol neki a játék? (nem esik az FPS 30 alá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged