Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
A presictence off szerók miért 0.45 ösek?
Illetve ezeken nincsenek járművek. Ugye a helicrash miatt keresem ezen szervereket.
Hogy lehet ezekre szűkíteni a keresőben? -
PeeterssoN
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #2416 üzenetére
Nyílpuskához úgy tudom nem lehet csinálni. Találni kell! Esetleg gyártott nyíllal kipróbálni.
-
PeeterssoN
őstag
Az milyen már hogy nem hat a lövés egy sks el 50 mről? Az meg leszed egy pisztollyal épphogy kiugorva a fal mögül...LOL
-
PeeterssoN
őstag
Tegnap (mielőtt kinyírtak volna a csírák) találkoztam egy sorstárssal aki jobban fel volt szerelve mint én. Bevallom megfordult a fejemben hogy megcsapkodom a hátizsákjáért.
De aztán végiggondolva ( lehet alulmaradok ) mégse tettem. Intettünk egymásnak majd szóban is üdvözölt. Egy csaj volt az!Kérdez, majd látja nem válaszolok erre meg kérdi:
-Nem tudsz beszélni? Eszeveszetten rángatom az egeret mutatva, hogy nem.
Erre ő: - Miért nem?
Ha lenne facepalm gomb...
Vagy hol tudok írni? -
PeeterssoN
őstag
Felástam a kertet meg elültettem... lesz abból valami? Esetleg meg is kell kapálni?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2375 üzenetére
A gorka vagy a ballistic helmet véd jobban?
Lábtörés sínbe rakása után mennyi a gyógyulási idő? -
PeeterssoN
őstag
Melyik szerón van helicrash? Csak a presistence off szerverek a jók?
Más: Nem tudtam kiszálni a kocsiból. Nem nyilt az ajtó nem állt le a motkr, átülni se tudtam. Viszont a világítás működött az L megnyomásával illetve szépen kifogyott az üzemanyag.
Kénytelen voltam kilépni a játékból. Elveszik igy a karakterem?Félbug jelentés
: Sokszor nem tudom eldobni a kézben lévő tárgyakat; konkrétan a kulacs és a palackkal van ez így.
Fegyver a hátamon fegyver a kézben furcsaság: néha akkor is nálam marad, ha kézbe veszek bármi mást. A hátizsák alatti helyen jelzi, hogy ott van, majd ujra kézbe tudom venni/használni. Aztán pár perc és hiába keresem eltűnik de egy másik pl pisztoly megjelenik helyette, amit fél órával előtte cseréltem le. -
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2372 üzenetére
Igen sátor volt!
Annyi volt a loot hogy nem kellett ölre menni a cuccokért. Voltunk páran vadidegenek a keleti sátortáborban. -
PeeterssoN
őstag
Gázálarcnak van vmi haszna? Illetve sks skope javítható? Lézeres távcsőkütyü mire jó?
Találtam egy fegyvertáskàt de nem tudok vele mit kezdeni. Hosszú és nagyobb mint bármelyik hátizsák. -
PeeterssoN
őstag
Nálatok is előfordul hogy átállítja az irányítást? Konkrétan amikor fordulnék az egérrel akkor csak a fejét forgatja!!!
Majdnem kinyirtak zombik!
Eldobálja a
felszerelést csak úgy, meg ha leteszem elveszik random...
-
PeeterssoN
őstag
Előfordulhat hogy nincs helikopterroncs ahol eredetileg a térkép szerint lennie kellene?
-
PeeterssoN
őstag
Szoktatok ültetni?
Multkor felástam a kertet de sajna nem volt mit elvetni. -
PeeterssoN
őstag
Én egyelőre annak örülnék, ha nem halnék szomjan.
1 város a tengerpart mentén. Hogy melyik? Hmm egy tábla sem mutatta.
Hogy loot? Van egy két sapka meg hasonló dolgok. Ok kövi szeró: 0 étel és ital.
Kövi szeró már eszek, de továbbra sincs innivaló se kút se pocsolya. kövi szeró...hát nem szomjan döglik. -
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2251 üzenetére
Nem szoktad levenni gogy lehülj?
Nek volt vmi kabátom amitől azonnal elkezdett feljebb menni a hőm.
De ha levettem egy idő után már megint csökkent. -
PeeterssoN
őstag
Van jelentősége ha valamelyik holmi damage. Pl iránytű ugyanúgy szuperál csak kopottabb?
Vagy; fresh a banán, a képen is ép állapotú, de damage. -
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2220 üzenetére
Ennyi esőt.
-
PeeterssoN
őstag
Lol. Találtam lázmérőt.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2216 üzenetére
Ezt is kérjük bele majd a leírásba!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2187 üzenetére
Király!!!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2179 üzenetére
Esetleg neked lenne kedved egy részletes leírást készíteni a játékról?
Akár saját cikk formájában a logoutra. Eléggé benne vagy a témában. Persze csak ha nem nagy fáradság.Vagy bárki másnak.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #2157 üzenetére
Ezt az álcaruhát hogy lehet összepakolni?
Tudtok olyan listát vagy videót (lehetőleg magyar nyelvűt), ahol le van írva hogy mit mivel rakok össze és mi lesz belőle?
pl.: bot +kötél +horog =horgászbot ehhez ásóval kukacot ásni vagy ilyesmi.
De itt is szívesen fogadom a vállalkozó kedvűeket akik részletesen leírják, miket lehet megcsinálni a DayZ-ben.És ha olyan jó az összefoglaló, mehetne is az első kiemelt hozzászólásba mint maradandó információ. Így a kezdők is már láthatnák, és nem kellene mindenkinek elmagyarázni mit hogyan és merre.
Kezdő lépések és alapismeretek a DayZ Standalone világában! címmel vagy valami ilyesmi.Oda lenne írva kik készítették: pl köszönet xy-nak és z-nek a munkájukért stb...
-
PeeterssoN
őstag
Soha többet nem leszek friendly full geares játékossal szemben.
-
PeeterssoN
őstag
A bajonettet hogy lehet használni?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #1936 üzenetére
"...az már zacsiban van..."
Ezen röhögtem egy pár percet. -
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #1753 üzenetére
Sajna elfogyott.
Régóta megvan a játék de még sose volt az emberkém top gear.
Fegyverem is csak mosin sks néha töltényem is volt hozzá.
Sosem voltam még a military bázison. Rohadt messze van. És én meg nem játszok annyit egyszerre hogy csak fussak órákig. Igaz apránkén idővel összegyűlnek a dolgok. De mindig jött valami. Karakter reset, béna voltam a tetőn. Megölt egy orvlövész...stb.
Majd talán én is fel tudok szerelkezni. -
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Medvebocs26 #1660 üzenetére
Szerintem az a baj hogy minden komponensed kevés ahhoz hogy élvezhetően játszhassál ezzel a játékkal.
Duplázd meg a memóriát.
Cserélj erősebb vga-ra.
Cpu még elmegy kategória.megj.: a vga driverét én inkább a vga honlapján lévő driver frissítésnél tenném, de ez nem jelenti azt, hogy a booster nem lenne jó.
-
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #1605 üzenetére
Majd az elválik.
Egy ilyen loot szegény világban nincs olyan cucc ami nem kellhet valamire.Hacsak nem rohadt uborkákkal szaladgáltál a zsákodban.
Tényleg, az poénból van a játékban hogy az almafáról csak rohadt almát tudok leszedni?
Egy szösszenet: " ..kicsi vagyok ..éhes vagyok.. fázom is. Kéne egy Tá's! " (Vuk)
-
PeeterssoN
őstag
válasz
BlackDevil #1444 üzenetére
Én meg már komolyra vettem! (te béééna)
Aztán... Ja hogy a déjziiii...az mindennapos eset! -
PeeterssoN
őstag
Ha ez tovább folytatódik a H1Z1 elkeni ennek a játéknak a száját.
A ps4ről csak annyit, hogy a Planetside 2 -re már régóta ígérik és még mindig semmi.
Pedig az már nagyon béta gém állandóan javítanak foglalkoznak vele. Igaz az is optimizálatlan meg mostanában sok a lagg meg szerver resi...De volt és lesz jobb is.
Ott nem lehet bérelni, saját szerverek vannak, egyenként ~1500 embert engednek de volt több is.
Ezt csak azért írtam le mert a H1Z1 is Sony game, f2p és a Planetside 2 alapjaira épül. -
PeeterssoN
őstag
Másnál is lassan csatlakozik vagy csak nekem van ilyen szerencsém?
kb 5 perce várok...
-
PeeterssoN
őstag
Akkor jól gondoltam, hogy külső progi.Thx a válaszokat!
-
PeeterssoN
őstag
A szervereknél az idő mennyire tér el a játéktól? Volt meglepi mikor reggel nyolc órát mutatott, de a játékben délután volt.
A nullás szerveren meg fent voltak 5en. Kizárt hogy egyszere léptünk be. 3 ilyen szerver is volt amit üresnek mutatott: majd belépés -p gomb és 8 user. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Mr.White #1005 üzenetére
Inkább nem reagálok mert fölösleges szócséplésbe menne el a dolog. Nem szeretném ezt.
Mindazonáltal nem adtam okot, hogy ebben a stilusban nyilvánulj meg a kérdésemre. Tartsuk tiszteletben egymást. Ahogy a többiek tették; lehet normálisan is válaszolni.
Remélem én sem sértettelek meg és a továbbiakban sem tennék ilyet. Nálam e téma lezárva és ha nem írsz a posztomra, akkor úgy veszem nincs konfliktus, egyetértünk. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Mr.White #1002 üzenetére
Miért mi a gond ezzel?
De viccet félretéve te sem gondoltad komolyan, hogy a mikrofon fog gondot okozn, ha 6ezret kiadtam a játékra?
Egyszerűen arról van szó, hogy nem zavarnám a familit a hangos beszéddel amikor alszik.
Akkor a játékon belüli cset sem opció.
Na mindegy. Akkor egyedül tolom. -
PeeterssoN
őstag
Nah nem fogok már fölöslegesen kérdezni. Végigolvastam végre a topikot.
Egy élmény volt!
Asszem kéne valahova csatlakoznom..
Feltéve ha elviselitek némaságom és szerettek olvasni ts-t vagy a gamen belül.
Este 21:00 től vagyok általában.Off az offban: enyém az 1000.-ik poszt.
-
PeeterssoN
őstag
Az mi már hogy felmegyek a tetőre lépek kettőt erre két fekete villanás és "you are dead"!
eltört a lábam - to - extrém mód eltört a lábam! HOL? MIKOR?
WATTAFAAAAAK!
Durvanagy loál!Ja és mit jelent a megszakadt gémkapocs a jobb alsó sarokban pirosan illetve narancssárgán?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Gilthanas #978 üzenetére
Durva, hogy a való életben is kezdem azt nézni hol lehetnek a jó loot helyek!
Amúgy az mekkora poén lenne ha lehetne üríteni a játékban.
Nagyban guggolsz a bokorban letolt gatyában egyik kezedben a bot amivel támaszkodsz a másikban a fejsze amivel a zombikat hessegeted. -
PeeterssoN
őstag
És jesz!
Végre jó a karim és nem tépik le a fejem, éhes sem vagyok! Hogy miért? Mert végre minden tetves utcasarkon van ital és normális kaja! Nem kell kilométereket rohangásznom egy városért. Svetlojarks nyugati részén dobott le egy orvosi rendelő mellett! Kaja pia orvosi felszerelés ok lett 5 percen belül. Van defibrilatorom is. Viszont izgi volt mert előttem gyorsba valaki már körülnézett egy két helyen, de nem volt alapos szerencsémre. Ruha még utcai meg egy iskolatáskát sikerült beszereznem. SKS is van bibibiMost megyek felfedezni a repteret aztán irány az északi városok felé.
Megj.:A zombik furcsamód csak álltak igaz háttal. Még akkor is amikor közel mentem. Akkortól támadtak, ha megütöttem őket.
Mégvalami: Maxra vettem a grafikát és semmi lassulást, problémát nem érzékeltem. Igaz egy két helyen megvolt a villódzás de legalább szebb a kép. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Gilthanas #951 üzenetére
Ó köszi!
Ettem eccer kéket.Hát nem tudom, nekem azért beletellik egy kis időbe mire ehető ételt, italt találok. És akkor már baromi éhes, és még kinyitni se tudom a konzervot.
Sőt hátitáskát vagy akár pakolható kabátot kb fél óra játék után ha találok!
Bocsánat! Hátizsákot még soha! Egyszer az elején (kb a 2. v 3. leszületésnél) találtam 5 perc alatt! -
PeeterssoN
őstag
Nem értem! Mitől leszek rosszul ha csak konzervet zabálok dobozos üditőt iszok?
Jó ettem gyümit is a bokorról, ja meg kortyoltam vizet is a tóból. -
-
PeeterssoN
őstag
Rohadjanak meg! 3 zombival kell kezdenem a napot...esélyem nem volt.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #916 üzenetére
Nah! Megvolt az első játékélmény! Kb fél órát voltam élve.
Még ismerkedem, próbálgatom a beállításokat.
Eltűnt a harapófogóm és 35 ütésre sem halt meg a zombi ami túl közel volt, hogy elfussak pedig gyapáltam a fűrésszel rendesen. De lehet hogy közrejátszott hogy már éhes voltam és szomjas meg fáradt vagy passz de a kis genyó nem akart elhunyni. Pedig többször feküdt, eltűnt aztán re. Még a géppuska ikon is megjelent vagy 3- szor bár nem tudom az mit jelent...Fogok még vele játszani azt hiszem.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
DokiBaxxi #915 üzenetére
Ok a nevet meg tudtam változtatni és a beállításokat is.
Azért az durva hogy az nvidia experience is 1440x900 felbontást állít be mikor 1680 x1050 a monitorm felbontása.
Ilyet egy alfa játék sem csinált. Pl. planetside 2 is optimalizálatlan a mai napig, de a kezdetektől sem volt kb. 2 éve ilyen.
Ráadásul az f2p.Remélem nem bánom meg a pénzt érte.
Magyar szeró van?
-
PeeterssoN
őstag
Játékbeli nevet hogy lehet változtatni? És egyáltalán miért az ami?
PC-m neve Lili és ezt a nevet kaptam.
+irgalmatlanul lebutított a grafika, pedig olvasatom szerint ajánlott gépem van: i5 2500 gtx 750ti 8gb ram.
wtf? -
PeeterssoN
őstag
válasz
wjbhbdux #903 üzenetére
Akkor érdemes nem haverkodni senkivel!
Mire megy ki ez az egész? Hogy hogyan viselkedsz ilyen helyzetben? Tiszta sor hogy a kajáért ölsz italért ölsz!
Erről jut eszembe meg lehet halni evés, ivás nélkül, mint az életben?
Van valami cél a játékban az idézőjeles túlélésen kívül is? Lehet városokat újjáépíteni?
Járműveket megszerelni használni megtankolni stb. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Gilthanas #900 üzenetére
Akkor csak pár kérdés:
1. El lehet dugni tárgyakat vagy elzárni?
2. Halál után megmaradnak az elzárt illetve eldugott tárgyak? Lehet ilyet?
3. Ha egy szerveren egy helységben egy tárgyat valaki felvesz pl.: fegyver, az a későbbiekben már soha nem lesz ott újra?
4. Kommunikálni csak ts-en lehet vagy írásban is van rá lehetőség? Pl nem szeretném zavarni a "hálótársamat" az éjszakai pofázással. -
PeeterssoN
őstag
Helló!
Érdekesnek találom a játékot! Van értelme megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest