- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
Gilthanas #1108 üzenetére
Hát a közelharci támadásoknál, ez egy új bug írták is, tudnak róla.
De azért most olvasgatom és tényleg ami a 0.47 lényege lett volna a:
-loot respawn
-heli crash (0.46-ban már működnie kellett volna)
-prezisztens objektek
-sátorNa ezek nincsenek benne. Ergo ez nem is 0.47 hanem 0.46.01 valami bug halmaz némi kis fixxel meg szemfényvesztő itemekel. De legalább ne kommunikálnák le, hogy most aztán de nagyon de tényleg nagyon frissítünk meg fejlesztünk. Írják ki. Mindenki nyaral, nem csinálunk semmit, majd szeptember után várjatok valamit. Akkor legalább képbe lenne az ember.
-
m3gyo
csendes tag
válasz
Gilthanas #1104 üzenetére
Na szerintem ez mutatja, hogy mennyire optimalizálatlan a játék. Ergo mindent a cpu-val old meg, a videó kártyához hozzá sem nyúl, csak egyeszer-kétszer (árnyék, hdr valami esetén). Tehát mindegy milyen új bika videokártya kerül a gépbe, úgyis csak a processzort használja ki. Na ezért szar az fps, mert nem elég a cpu-nak ezer egy dologgal törődni, de még az csinálja szegény a renderelést is.
Azért lesz jó ha kerül alá egy új motor (egy valódi motor), ami mondjuk már használja is a videó kártyát (ergo nem szoftveresen a cpu-t használja) arra amiért a gépbe van rakva. Azaz majd a GPU fogja végrehajtania megjelenítést és az ahhoz kapcsolódó számításokat. Egyből lesz ám fps emelkedés mindenkinél vagy két-három szorosára, szerintem. Plusz végre totálisan búcsút inthetünk majd az fps lagnak.
-
zooom3r
tag
válasz
Gilthanas #1078 üzenetére
Engine szempontból csak egy bejegyzést látok: Engine: Adjustment to Night time lighting levels.
Nem hiszem hogy különösebb opzimalizálás történt főleg úgy hogy lecserélik majd az engine-t.
A korábbi hozzászólásokban leírt beállításokkal sokat lehet dobni az fps számon, nekem még a laptopon és élvezhető fpssel fut. -
DokiBaxxi
őstag
-
InHell
senior tag
válasz
Gilthanas #1052 üzenetére
1920*1080 és biztos nincs minden maximumon, ha hazaérek melóból megnézem majd.
Az biztos, hogy a vsync ki van kapcsolva, mert engem zavar ha be van kapcsolva, azt mindig kikapcsolom,
de a többi hogy van beállítva nem emlékszem, majd megnézem.Nem is ezen volt a hangsúly, csak mint írtam, meglepődtem mennyivel szebb az arma 2 modhoz képest, ami nálam medium beállításokon is nagyon gyengén muzsikál.
(#1053) swagger55 Igen csinálok majd délután.
Mivel tegnap kb. 2 órát játszottam összesen, valami új városban lehettem, eddig nem találkoztam még vele, de végtelen sok több emeletes épület, meg egy nagy téren egy csomó autó, tele is pakoltam a karaktert fegyverekkel, stb. Aztán le is lőttek, és mentem aludni.(#1054) etejedu pl. MSI Afterburner, én azt használom.
-
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #1036 üzenetére
Egyébként a legegyszerűbb megoldás szerintem , ha egy kést beszúrsz a 'E' gomb alá úgy, hogy a nyele a 'W' felé álljon, és így ahogyan feszíti felfele az 'E'-t úgy nyomja le a 'W'-t. Remélem érted hogy mondom
Lehet nem tesz jót a billentyűzetednek, de ha nem egy tesco gazdaságos bizbaszról van szó nem fogja elcseszni rövid távon legalábbis. -
törölt tag
válasz
Gilthanas #1021 üzenetére
Nekünk nincs fix szeró. De néha felnézünk a magyarra. Semmi extra. Az inkább roleplay mint loot a 4 órás restartal. Ott vannak eventek is, ha valaki erre vágyik.
A magyar szerón próbálok kommunikálni, még is csak honfitársakról van szó.
De ha meghallom egy 12 éves hangját rögtön lelövöm.
-
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #1009 üzenetére
Én időben leléptem a tűzoltóságról, szóval amíg a többiek bent hepajkodtak, én csak lazán szedtem le mindenkit akit láttam. Kültéren eléggé egyoldalú a dolog általában, az hal meg, akit hamarabb észrevesznek, baj épületen belül van, ott alakul ki patt-helyzet legtöbbször.
-
m3gyo
csendes tag
válasz
Gilthanas #984 üzenetére
Nem tudom de egy olyan neten semennyire, feltéve ha hangkommunikációra használjátok és nem videokonferenciáztok.
Próbáljátok ki a neten fenn levő beállításokat nekem érezhető javulást okozott. Nem tudom mi de ha dayz perfomance-ra rákerestek akkor ott lesz. Vagy a steames magyar dayz közösségben is fenn van egy posztban. Azzal én kb 5-10 fpst nyertem és a játék is simában futott.
A lag nem feltétlenül hálózati okból van a haverodnál, lehet az a gépe miatt is. Sajna még nagyon optimalizálatlan a dayz.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Gilthanas #978 üzenetére
Durva, hogy a való életben is kezdem azt nézni hol lehetnek a jó loot helyek!
Amúgy az mekkora poén lenne ha lehetne üríteni a játékban.
Nagyban guggolsz a bokorban letolt gatyában egyik kezedben a bot amivel támaszkodsz a másikban a fejsze amivel a zombikat hessegeted. -
RockHaRD
addikt
válasz
Gilthanas #961 üzenetére
Én sem, de a előbb tárgyalt esetben simán elnézhető, full megérdemli aki szervereken ugrál a gyors fullos loot érdekében
Az más tészta, hogy velem pl nem csinálnák meg, mert vagy kilépek, és leszarom, hogy mit csinálnak, vagy elfutok, hadd lőjenek hátba, de hogy megbilincselni, itatni, stb nem fognak, az tuti. Annyit nem ér semmilyen gear.
-
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #957 üzenetére
Én ezt már a játék elején megoldottam, szóval a spawn után 2 órával már szinte teljesen fel vagyok szerelve. Amint lerak, betájolom magam, aztán menetirányba állok (a nagy reptérre nézve) és ráépítkezek a W-re, amire odaér az beletelik egy 20-30 percbe, de addig se én nyomom a gombot legalább, aztán meg ha odaértem csak szerverről-szerverre kell lépegetni és lootolni
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Gilthanas #951 üzenetére
Ó köszi!
Ettem eccer kéket.Hát nem tudom, nekem azért beletellik egy kis időbe mire ehető ételt, italt találok. És akkor már baromi éhes, és még kinyitni se tudom a konzervot.
Sőt hátitáskát vagy akár pakolható kabátot kb fél óra játék után ha találok!
Bocsánat! Hátizsákot még soha! Egyszer az elején (kb a 2. v 3. leszületésnél) találtam 5 perc alatt! -
larpi
tag
válasz
Gilthanas #913 üzenetére
Szerencsére nálam nem jellemző hogy elveszik a cuccom, úgy lépek ki hogy vállamon a Mosin és a fejsze, kezemben az M4. Mikor belépek akkor az M4 nincs nálam, de kb. 10-20 másodpercet téblábolok és a belépés helyén a földön megtalálom. Persze épületben nem szoktam kilépni, szigorúan csak a természetben.
Megcsinálhatnák már hogy a fejsze helyére lőfegyvert lehessen tenni. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Gilthanas #900 üzenetére
Akkor csak pár kérdés:
1. El lehet dugni tárgyakat vagy elzárni?
2. Halál után megmaradnak az elzárt illetve eldugott tárgyak? Lehet ilyet?
3. Ha egy szerveren egy helységben egy tárgyat valaki felvesz pl.: fegyver, az a későbbiekben már soha nem lesz ott újra?
4. Kommunikálni csak ts-en lehet vagy írásban is van rá lehetőség? Pl nem szeretném zavarni a "hálótársamat" az éjszakai pofázással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged