- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
salmiakki
tag
Akinek van kedve ma játszani egyet, jöjjön fel az alábbi TS3 szerverre, nagy reptér környékén vagyunk általában
ts.clans.hu:10105 (DayZ Standalone szoba)
-
salmiakki
tag
Na, nem csak hun-man jár szerencsével, kisebb bugok a játékban
Kb. 10db M4 termett a sátram előtt, tárral, kiegészítőkkel.
Kattints ide a megtekintéshez... -
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #1266 üzenetére
A szerencsetáskám halhatatlanná tesz. Eddig 3 tűzpárbajt éltem vele túl, ebből az egyik alatt 2x eszméletlen lettem, de - én sem értem hogyan - mind a kétszer felkeltem és el tudtam szaladni, mivel nem véreztem. Szerintem a titok a protector case-ben van, azt mindig tarts magadnál.
-
salmiakki
tag
A ragdoll teszi a dolgát, a csávókámat így érte a halál xd
Csak hogy lehessen kattintani is...Mondjuk nem értem, hogy valaki miért nem él a lehetőséggel, elmellőztük egymást 3 méterre, utánaszaladok, közben vettem elő a mikrofont, hogy közlöm vele friendly, erre rám lőtt egyet, de a szerencse táskám rajtam volt, szóval semmi bajom nem lett, ellentétben vele
-
salmiakki
tag
Kis érdekesség, hogyan kell többet keresni DayZ-vel, mint egy orvos:
http://www.twitch.tv/xsmakHeti 7 nap Streamel a srác, ahogy én figyeltem $500/nap a minimum, amit összeszed. Jelenleg 1000 fő nézi, megállt egy szobában és 5mp-nként legalább $5 támogatást kap olyan 30 perce. Sokszor figyelem a streamjeit, de ilyen donation streak még sosem volt, remélem vissza lehet nézni, ez egy olyan dolog, ami Magyarországon soha nem fog megtörténni.
-
salmiakki
tag
Több mint egy hónap keresés után végre megvan az első példány
Gilthanas kedvéért ide is lehet kattintani...Loot:
1xBőr fegyvertartó
1xTönkrement harci kés
1xM4
1xM4 tár
1x40 töltény kapacitású tár, szerintem AK101-be
1xTávcső, gondolom M4-re, de nem ment rá, valszeg a sín miatt.
1xM4 HandguardGránátot nem találtam
-
salmiakki
tag
Ezt ma találtuk egy tanya mellett
-
salmiakki
tag
Amit látsz ott táskákat a földön, mint tele van
Az a baj, hogy katonai eszközöket nem sikerült szerezni, csak kaját, piát, milliós nagyságrendben cipőket és pár sátrat. Egyébként tényleg nagyon ritka még, mert olyan 50-ből 1x rak ezekbe a bódékba sátrat, remélem ez azért nem marad így.
-
salmiakki
tag
UPDATE:
Igen, van sátor a játékban és igen, a etető tetején lévő házakban spawnol. Ennek felfedezése közben sikerült találni egy aprócska bugot isKépek:
[kép #1]
[kép #2]
[kép #3]És még mielőtt bárki megkérdezné, nem áll szándékunkban SENKINEK elmondani hogyan lehet ilyesmit csinálni, akinek van egy kis esze illetve ideje, hamar rájön
Összesen 1 óra alatt 5db sátrat sikerült összeszedni, kb. 12 000 000 cipőt/bakancsot és mindenféle egyéb kacatból is pár kamionnyit
-
salmiakki
tag
Ma beszéltem egy sráccal, aki biztan állította, hogy ő már a rendes verzióban (Nem az experimentalban) talált sátrat, viszont csak az olyan vadászházakban spawnol, aminek az alja őz-etető és a tetején van egy kis fa házikó. Nem tudom megerősíteni, mivel eléggé ritka az olyan létesítmény és eddig csak 2-t találtam, de ha láttok egyet mindenképpen nézzetek be, hátha
-
salmiakki
tag
Piknik az esőben
-
salmiakki
tag
Nem tudom belerakni a késem a katonai bakancsba, felháborító!
-
salmiakki
tag
Milyen jó egyeseknek, hogy az a problémája, hogy városban 'csak' 40FPS-el megy a játék...
AMD Athlon II X4 631 (2.6GHz oc.> 3.9GHz)
ASUS Radeon HD 7770 (2Gb)
8Gb 1600MHz RAM (2x4Gb)
1680x150px felbontásMezőn, ah csak fák vannak a környezetemben: 40-50FPS
Mezőn, ha van épület is: 30-40FPS
Kisebb tanyán: 30-35FPS
Kisebb városban: 25-30FPS
Városban: 10-20FPS
Nagyobb városban még nem is voltam, szerintem a grafikus motor váltás előtt nem is fogok bemenni nagyobb helyekreBeállítások:
Minden a lehető legalacsonyabban, kivéve a textúrák, azok Medium-on. -
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #1036 üzenetére
Egyébként a legegyszerűbb megoldás szerintem , ha egy kést beszúrsz a 'E' gomb alá úgy, hogy a nyele a 'W' felé álljon, és így ahogyan feszíti felfele az 'E'-t úgy nyomja le a 'W'-t. Remélem érted hogy mondom
Lehet nem tesz jót a billentyűzetednek, de ha nem egy tesco gazdaságos bizbaszról van szó nem fogja elcseszni rövid távon legalábbis. -
salmiakki
tag
válasz
PeeterssoN #1017 üzenetére
Jó tanács: Teli szerveren az északi, nagy reptér a legnyugisabb hely, mivel senki sem mer odamenni, ezért tök üres
-
salmiakki
tag
De a hangjuk alapján 12 évesek lehettek maximum, meg az értelmiségüket mutatta az is, hogy ugyan arra a tetőre megy fel a 3. emberke, ahol előtte már ketten meghaltak
-
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #1009 üzenetére
Én időben leléptem a tűzoltóságról, szóval amíg a többiek bent hepajkodtak, én csak lazán szedtem le mindenkit akit láttam. Kültéren eléggé egyoldalú a dolog általában, az hal meg, akit hamarabb észrevesznek, baj épületen belül van, ott alakul ki patt-helyzet legtöbbször.
-
salmiakki
tag
Csináltam ma pér képet
- Nagy Magyarország térkép a falon:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=290263145- "Friendly, don't shoot!", majd lelőtték egyikőnket:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=290263287- Aztán az idióták sorra másztak fel a tetőre, és ezzel a célkeresztembe:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=290263379
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=290263478 -
salmiakki
tag
Kis érdekesség: LINK
-
salmiakki
tag
válasz
Gilthanas #957 üzenetére
Én ezt már a játék elején megoldottam, szóval a spawn után 2 órával már szinte teljesen fel vagyok szerelve. Amint lerak, betájolom magam, aztán menetirányba állok (a nagy reptérre nézve) és ráépítkezek a W-re, amire odaér az beletelik egy 20-30 percbe, de addig se én nyomom a gombot legalább, aztán meg ha odaértem csak szerverről-szerverre kell lépegetni és lootolni
-
salmiakki
tag
Szerintem ezt a játékot nem érdemes képek, meg elmondások alapján megkezdeni. Én magam is azért vettem meg, mert rengeteg videót láttam róla, szóval amire először beléptem, már nagyjából tudtam, hogy mit hogyan kell csinálni, így annyira nem tudott felidegesíteni, hogy ha megölt a zombi egymás után 10x, mert nem volt közelharci fegyverem, láttam mit kell ellene tenni, mire hogyan reagál a játék.
Ez a sátras dolog meg szerintem elég nagy baromság, biztos vagyok benne, hogy miután berakják legalább 3 frissítésig bugolni fog, szóval randomra tűnnek majd el (kb. mint a karakterek) Mellesleg tekintve, hogy szinte minden ruhában lehet tárolni cuccokat, egy kamionnyi holmi lehet nálad, így én még szükségét sem éreztem soha. Halál után úgyis véletlen szerűen spawnol le, így teljesen mindegy, hogy a repteret veszem célba, vagy az előre lerakott sátramat.
Szóval, ha azt kérdezi valki, hogy megéri-e megvenni, mindenképpen. Nem is tudom mi volt legutóbb olyan játék, amibe 5 nap alatt 60 óra belement, szerintem nem is volt még ilyen. Viszont ajánlom, hogy nézz rengeteg, főleg külföldi videót a játékról (személy szerint 'FRANKIEonPCin1080p'-t ajánlom leginkább) Mellesleg nem is olyan dolog ez, aminek akkor ülsz neki, ha van szabad 30 perced, sokkal inkább, ha van szabad 4-5 órád...
-
salmiakki
tag
Ha valakinek lenne kedve játszani, itt a steam profilom: http://steamcommunity.com/id/john_scott/
Én 2 napja vettem meg, de mivel már fél éve tervezem, ennyi idő is elég volt, hogy több, mint 20 órát toljak bele, nem az a műfaj, mint a COD széria, hogy mész oszt lősz, van amikor órákon keresztül csak nyomod a W-t, de minél több idő van egy karakterbe, annál izgalmasabb aztán a pvp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest