Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog
üzenetére
No, én úgy döntöttem, hogy ez a sellsword twinblade nem fekszik (tápnak táp duálban L1 spammel, az egyből érződött, de valahogy nem élvezem), úgyhogy indítottam egy knightot tegnap este, akivel str-re megyek majd rá. Hogy milyen fegyverekkel, azt még nem tudom pontosan, igazán nincs is sok tapasztalatom a játékkal/nem vagyok képben a teljes fegyverarzenált illetően, de Vordt fagyos koponyalapítójával biztosan elleszek majd egy jó darabig. (Azért a mercenary-val belerázódtam annyira Vordt megöléséig, hogy - meglepetésemre - most a lovaggal a kristálygyík, meg Iudex papa is no hitre ment le kapásból... igaz, Lothric falnál rögtön jobb felé elmenve a bástyán a pus of man kétszer is bealázott, mire harmadik nekifutásra nagy nehezen agyoncsaptam
Nem tudom, valami olyan szinten "erratic" az a vonaglás, amit művel, hogy egyszerűen nem tudok ráérezni, csak gurulgatok pánikszerűen, mint az ER carbot sorozatában a "főhős", de bármerre/bármikor is mozdulok el, valahogy mindig megtalál a dög...)Amúgy egyelőre a knight kezdő longswordje is meglepően baba fegyver nagyon jó move settel (az egykezes charged heavy jó időzítéssel pl. brutál így a játék elején).
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem tudom, valami olyan szinten "erratic" az a vonaglás, amit művel, hogy egyszerűen nem tudok ráérezni, csak gurulgatok pánikszerűen, mint az ER carbot sorozatában a "főhős", de bármerre/bármikor is mozdulok el, valahogy mindig megtalál a dög...)