Hirdetés
-
Mobilarena

Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
A DSfix a Prepare to Die edition hibáit javította ki a Remastered tökéletesen futott.
A 2. Rész, kamerakezeléssel nekem nem volt vele bajom de ott teljesen más a karakter mozgása meg az egész játék ritmusa meg ott az adaptability tulajdonság amit érdemes fejleszteni mert sokat javít pl karakter mozgása, estus ivás, meg mikor dodge-olsz tovább vagy sebezhetetlen. A gombkiosztást nem mondanám hibának. Másik ezeket a játékokat elsősorban kontrollerhez fejlesztették de van itt jópár fórumtárs akinek tökéletes volt az irányítás egér/bill is. -
Šolaire
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Így már érthető köszönöm. Véleményem szerint ami bugos trehány fércmű volt az a Prepare ti Die edition volt de arra meg ugye ott volt a DSfix mod ami viszonylag helyrepofozta az egész játékot.
Remastered tökéletesen futott nálam, még a híres hírhedt Blighttown is.
A 2. Rész Scholar of the First Sin nekem tökéletesen futott, és az online rész is szerintem ebbe a részbe volt a legjobb bugot nem tapasztaltam.
A 3. Rész itt már voltak hibák leeső frame rate de ezt betudtam a vasamnak ami nem mostani, meg voltak bossok amik bebuggoltak főleg mikor online segédkeztem a boss lefagyott és úgy csépeltük.
Ezek saját tapasztalatok én elhiszem neked az ellenkezőjét hisz nem egyforma a konfigunk. -
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
"Szar bugos mindhárom rész"
Az első részben dsfix-szel nem igazán találkoztam problémával. A második részből szintén nem emlékszem semmilyen bugra.
Ja, és ha már Overwolf: Na az az a szoftver, ami eddig mindennel fagyott, problémázott, akármihez használtam.
(Hearthstone, Legends of Runeterra, öcsémnek LoL-ban)
Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Steam Deck
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Hearthstone, Legends of Runeterra, öcsémnek LoL-ban)