Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem 8,6 főleg Dunakeszi és Örs vezér tér illetve Zugló közt járok ez téli vegyes fogyasztás sok kis apró hibája van főleg elektromos vagy a gyengébb anyagminőség miatt. Kényelmes szerintem a futómű túl érzékeny legalábbis az Accenthez vagy a mondeohoz képest. Váltóját szokni kellett mert nem olyan mint amit eddig megszoktam.Eddig nem maradtunk sehol 8000 km mentünk a fent említett útvonalon illetve volt 2 Balaton + egy Miskolc menet. Az enyém 2008 tehát ha kikopik ezt biztosan nem veszek. De amikor váltásra kerül majd a sor remélhetőleg 6 év múlva lehet bepróbálok egy 2012 utáni 1,6 Cruzet.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Kasztnira nem rosszak, masszív, 100-ig csendes vt az 1,4 is, de felejtsd el. Te pesti vagy, ott használod leginkább, arra ez nem a legjobb. Utángyártott alkatrész nincs, gyári aránylag drága szerintem (lehet a gyárihoz képest nem, de a rendes márkák után gyártottjai olcsóbbak). Ennyi pénzért vennék egy pár évvel öregebb Toyotát, vagy egy Skodát, Hyundait, mindegy, csak ne ezt. Borzalmasak. Nincs Aveo check lámpa nélkül, Lacettibe is sok ilyen van, sztem nem a legjobb.... váltója trágya, ereje nem sok....ellenben eszik mint a kefekötő.
-
zsoika
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szia. Ki lehet fogni nagyon szart és jót is.
Nekem bevált de kb. egyedül vagyok vele.
Típushiba a légzsák csatlakozók kontakt hibája, kincsekről lepergő festék, gyárilag rossz szelepek amit garanciába cseréltek , vagy eleve módosított szelepekkel szerelték(alvázszám alapján kikereshető) .
Sokaknál a felemelt kocsi leengedésekor úgymaradt a lengéscsillapító (nekem ilyen nem volt).
Ha ezeket átnézed akkor jó gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest