- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMA
tag
OK, hát nem sok minden történik itt...
Megoldottam másképpen, DT Proval ultra helyett és torrentből szedett verzióval, nem a sajáttal. Sajnos ez így nem a legjobb, de legalább működik.
Azért változatlanul kíváncsi lennék, hogy az eredeti esetben mi volt a baj, hátha lesz még ilyenre szükség. -
MDMA
tag
Sziasztok!
Csak nagyon régi topicot találtam DT témakörben, így remélem ez maradhat.
Van egy legális program CD-m, amiről szeretnék egy image-et készíteni, hogy a rajta lévő appot fel tudjam tenni egy olyan laptopra, amin nincs CD meghajtó.
(Ez egy autista gyerekek fejlesztéséhez használatos szoftver (BoardMaker), feleségem tanár, nagyon fontos lenne neki, hogy menjen.)Odáig megvan, hogy csinálok egy mdx-et vagy ISO-t. Mindkettőt próbáltam.
Aztán telepíteni is tudom az appot a virtuális meghatóról a másik gépen, simán felmegy.
Viszont a program nem indul. Dupla kattra csak megmutat egy CD ikont, mintha elkezdené betölteni, aztán nem történik semmi.
Feltételezem "érzi", hogy nem igazi CD van benne.
A DT régebbi verzióiban ki lehetett választani, hogy milyen emulációt vagy másolás védelem elleni megoldást használjon a DT, de ebben nem találtam ilyet. Meg amúgy sem tudnám, hogy mit válasszak...
Vagy lehet, hogy már a beolvasásnál kéne vmit állítani?Tudna vki segíteni?
Mindkét gépen Win10 pro van, és a DT 5.4.akárhanyas verzióját használtam.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez a mondat angolul?
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen TV-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest