- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
aXXon
őstag
egeszen eddig azt hittem egyedi a problemam es az miatt jott elo, mert uj gep, uj wondows, satobbi, meglepodtem, hogy ennek van topik, en mas topikokba irogattam, moonman mondta, hogy kapcsoljam ki az ujraindulast es irjam fel a kekhalal hibakodjat. viszont miutan kikapcsoltam, nem volt kekhalal. paradox, de igy van.
-
Márton
nagyúr
Szóval mit lehet csinálni akkor, ha mind normál módban mind csökkentettben
a betöltés után egyből újraindul? Hogy töröljem ki a scsi sys fájlt, vagy hogy eszközöljek rendszervisszaállítást?
A registry előző példányai is mentve vannak időnként, nem? Ezt milyen paranccsal állítom vissza? (w98 alatt még rémlik..) -
DenyM
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ez a gondom, de még arra jöttem rá hogy amikor kikapcsolom h hiba esetén rendszerújraindítás akkor kiírja h az ''SCSIPORT.sys''-el van vmi de innen tovább nemtok semmit.Remélem valaki végül megoldja a dolgot.
bye DenyM -
THomas007
senior tag
Jah nem demon tools hanem Daemon tools!
-
THomas007
senior tag
Sziasztok,tudom nem teljesen tartozik, ide de nem tudjátok,hogy hol lehet beállítani a magyar nyelvet a demon toolsban?
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
Egy rendszer visszaállítással oldottam meg a dolgot,még jó hogy eszembe jutott...
-
nkpolip
tag
Nekem is volt bajom vele. Nem tudtam az istennek se egyik verzióját sem feltelepíteni. Megpróbáltam pedig mindent. Vagy használj másik progit vagy ami nekem is segített windows újratelepítés és friss winre kell mindjárt feltenni.
-
Bibby
addikt
Már megint tobzódik a segítség
-
Bibby
addikt
ha eltávolítom vagy letiltom akkor sem települ fel,és újraindításnál ismét megjelenik úgyis...
-
Bibby
addikt
Nálam is ugyanez a probléma történt.Eddig fennt volt a daemon ment rendesen,de eltávolítottam és amikor újra akartam telepíteni az install végén újraindult a gép.Most pedig nem tudom újrainstallálni,az eltávolítható programok között pedig nem jelent meg...Valaki segítsen plz.
-
[aTom]
csendes tag
Helló!
A Daemon Tools-szal van egy kis problémám.
Van egy Asus A7N8x-Deluxe alaplapom. Win2k (SP4-el) alá felinstalláltam a hozzákapott drivereket (egy installer, ami mindent felrakott automatikusan). Rakott fel SCSI/RAID controllert is. A problémám az, hogy amikor felinstallálom a Daemon Tools-t, az installálás végén (amikor a file-okat már felmásolta a vinyóra, de még az install nem fejeződött be) resetel a gépem. Innentől kezdve mindig resetel a gép, amikor be akarja tölteni a daemon tools-t. Próbáltam felrakni a 3.02-es és a 3.44-es Daemont is, de mind2-vel ugyanaz volt a helyzet. Ezt a problémát valamennyire meg tudtam oldani akkor amikor CD író volt bent: valszeg a Daemon a SCSI/RAID controllerrel nem fér össze, mert amikor azt letiltottam, majd újra raktam a daemon tools-t, akkor úgy működött minden rendesen. / A 3.02-es Daemon létrehozott egy Virtual Daemon Controllert a SCSI/RAID csoporton belül (a 3.44-es nem)/. Nincsen semmi SCSI-s cuccom, így ez nem volt gond.
Viszont amikor beraktam egy DVD írót (NEC ND-3500) a CD író helyére, akkor azt a windows nem látta DVD-ként ha a SCSI/RAID controller le volt tiltva. Ebben az esetben csak CD-ROM-ként működött (legalábbis ezt írta a device managerben), de az se tökéletesen, mert a managerben felkiáltójellel jelölte. Ha engedélyeztem a SCSI/RAID controllert, akkor már felismerte és kezelte rendesen a DVD írót (a DVD eszközökben a DVD típusa mellé létrehozott egy GENERIC DVD eszközt is). Viszont ahhoz hogy ne reseteljen a gép ki kellett írtanom a Daemon Tools-t.
Ha valaki tud valami megoldást, hogy hogyan tudom használni egyszerre a DVD írót és a Daemon Tools-t, az légyszi segítsen.
Thx
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest