Keresés

Aktív témák

• [aTom]

csendes tag

Helló!
    A Daemon Tools-szal van egy kis problémám.
    Van egy Asus A7N8x-Deluxe alaplapom. Win2k (SP4-el) alá felinstalláltam a hozzákapott drivereket (egy installer, ami mindent felrakott automatikusan). Rakott fel SCSI/RAID controllert is. A problémám az, hogy amikor felinstallálom a Daemon Tools-t, az installálás végén (amikor a file-okat már felmásolta a vinyóra, de még az install nem fejeződött be) resetel a gépem. Innentől kezdve mindig resetel a gép, amikor be akarja tölteni a daemon tools-t. Próbáltam felrakni a 3.02-es és a 3.44-es Daemont is, de mind2-vel ugyanaz volt a helyzet. Ezt a problémát valamennyire meg tudtam oldani akkor amikor CD író volt bent: valszeg a Daemon a SCSI/RAID controllerrel nem fér össze, mert amikor azt letiltottam, majd újra raktam a daemon tools-t, akkor úgy működött minden rendesen. / A 3.02-es Daemon létrehozott egy Virtual Daemon Controllert a SCSI/RAID csoporton belül (a 3.44-es nem)/. Nincsen semmi SCSI-s cuccom, így ez nem volt gond.
    Viszont amikor beraktam egy DVD írót (NEC ND-3500) a CD író helyére, akkor azt a windows nem látta DVD-ként ha a SCSI/RAID controller le volt tiltva. Ebben az esetben csak CD-ROM-ként működött (legalábbis ezt írta a device managerben), de az se tökéletesen, mert a managerben felkiáltójellel jelölte. Ha engedélyeztem a SCSI/RAID controllert, akkor már felismerte és kezelte rendesen a DVD írót (a DVD eszközökben a DVD típusa mellé létrehozott egy GENERIC DVD eszközt is). Viszont ahhoz hogy ne reseteljen a gép ki kellett írtanom a Daemon Tools-t. :(
    Ha valaki tud valami megoldást, hogy hogyan tudom használni egyszerre a DVD írót és a Daemon Tools-t, az légyszi segítsen. :F
    Thx

Aktív témák