- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
[aTom]
csendes tag
Helló!
A Daemon Tools-szal van egy kis problémám.
Van egy Asus A7N8x-Deluxe alaplapom. Win2k (SP4-el) alá felinstalláltam a hozzákapott drivereket (egy installer, ami mindent felrakott automatikusan). Rakott fel SCSI/RAID controllert is. A problémám az, hogy amikor felinstallálom a Daemon Tools-t, az installálás végén (amikor a file-okat már felmásolta a vinyóra, de még az install nem fejeződött be) resetel a gépem. Innentől kezdve mindig resetel a gép, amikor be akarja tölteni a daemon tools-t. Próbáltam felrakni a 3.02-es és a 3.44-es Daemont is, de mind2-vel ugyanaz volt a helyzet. Ezt a problémát valamennyire meg tudtam oldani akkor amikor CD író volt bent: valszeg a Daemon a SCSI/RAID controllerrel nem fér össze, mert amikor azt letiltottam, majd újra raktam a daemon tools-t, akkor úgy működött minden rendesen. / A 3.02-es Daemon létrehozott egy Virtual Daemon Controllert a SCSI/RAID csoporton belül (a 3.44-es nem)/. Nincsen semmi SCSI-s cuccom, így ez nem volt gond.
Viszont amikor beraktam egy DVD írót (NEC ND-3500) a CD író helyére, akkor azt a windows nem látta DVD-ként ha a SCSI/RAID controller le volt tiltva. Ebben az esetben csak CD-ROM-ként működött (legalábbis ezt írta a device managerben), de az se tökéletesen, mert a managerben felkiáltójellel jelölte. Ha engedélyeztem a SCSI/RAID controllert, akkor már felismerte és kezelte rendesen a DVD írót (a DVD eszközökben a DVD típusa mellé létrehozott egy GENERIC DVD eszközt is). Viszont ahhoz hogy ne reseteljen a gép ki kellett írtanom a Daemon Tools-t.
Ha valaki tud valami megoldást, hogy hogyan tudom használni egyszerre a DVD írót és a Daemon Tools-t, az légyszi segítsen.
Thx
Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest