- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Te is kértél téli és nyári garnitúrát is? Én is. Ha már lehet, akkor éltem vele. Na meg "B" oszloptól hátrafelé lesötétítik műbizonylattal, mindennel, már eleve úgy vesszük át. És ezt még nem is én kértem, a srác egyből ajánlotta. De az alukerékre én "sajnáltam" a felárat. Igazából feleslegesnek tartom, azért nem költöttünk rá. És igen, nálunk sem áll másképp a dolog, nekünk is kb. csak ez fér bele, de nézelődni szabad, és ha már a Dacia meg a Renault egy szalonban van, meglestük azokat is.
Jelzálogelengedéshez szerencsére semmit nem kellett pótolnunk, az egyből ment. De azt a 60 napot én nem várnám ki a helyedben, csokorra fognám a papírokat (bármelyiket be tudod szerezni újra) és irány a Pesti hivatal. Én nem face-ezek, de ismerősök mondták, hogy sokan beírtak valami csoportba ott, hogy elkallódtak a papírjaik, hónapokig semmit nem kaptak, stb. fogták magukat, bementek, intézték és kapták a papírokat még aznap. Te tudod, hogy kivárod-e, én tuti nem tenném. Izgalom, új autó a háznál, be lennék sózva, úgyhogy rohannék intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest