Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
gyemipapa
üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Mi is csak azért vállaltuk be, mert ilyen állami támogatásos módon új autót tudtunk venni annyi pénzből, amennyit egy használtra nem áldoztunk volna jelen anyagiak mellett. Viszont mostanában 2 használtunk is volt amire ráment az autó ára majdnem és még mindig nem volt jó egyik sem, most is van egy használtan vett A Zafira amire épp rá kellene locsolni a vételárának min. 1/3-át ha majd rá ér a szerelő.... szóval egyébként is nagyon vakaróztam egy kombi Loganon, mert a használt drágább mint az új gyakorlatilag. Aztán jött a lehetőség, nem hagytuk ki a nagyobb autót olcsóbban.
Pénzvolna rá egyben kifizetni, de pont a tartalékok miatt vállaltam inkább hitelt. Belátható, relatíve rövid lejáratú, és ha bedőlne minden, akkor is ki tudjuk csengetni.Egyébként totál igazad van a hitellel kapcsolatban, én sem vennék fel csak egy telefonra vagy más valamire ami nem létszükséglet. Hűtőt is csak azért vettük így mi is, mert csere programban 0% thm-es részletfizetést kaptunk 6 hónapra. A tartalékok kímélése miatt elfogadtuk. Ha "ráfizetéses" a dolog, nagyobb a részletben visszafizetendő mint az egy összegű, már nem szoktuk mi sem bevállalni. Nekem van házhitelem (egyébként esélytelen lettem volna, majd 40 évesen is Anyámékkal laknék vagy albérletben, de az albi árát (50) picit megtoldva a sajátomat fizetem (70), ezért szerintem ez jobb megoldás), feleségemnek is volt, mi is megtanultuk, hogy égetni tud az. Már csak olyat vállalunk, amit a meglévő tartalékból bármikor ki tudunk nullázni, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Ajkai ólomkristály
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest