- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Gubek-Einste #153 üzenetére
Visszakötöttem a TPlink 4300-at és azóta újra minden tökéletes!
Az okos tv újra látja a serviio szervert utp-n, a mobilok is megtáltosodtak stb...Szóval tuti a 842 a bibi, csak az a kérdés, hogy mi a baja (optikai kábeles Telekom 1000 net, Huawei 8245h modemmel)!?
-
vacs
veterán
válasz
Gubek-Einste #151 üzenetére
Egyelőre hagyjuk az AP módot, mert jelenleg rendes netem sincs!
Mai nap kicseréltem az eddigi TP-Link TL-WDR4300-at a D-Link DIR 842-re.
A Telekomos Huawei 8245h modemből kapja a 842 a jelet és ezt küldöm tovább 2 utp-n és wifin, minden eszközt újraindítottam már!
Csak a wifi ssid+jelszót írtam át, ezen kívül semmit nem bántottam a 842-n (és a huawei-en se).
Azóta a tv-n nincs net utp-n (valójában két okos tv van rákötve egy Tenda switch-el, de egyik tv-n sincs net), a mobilok wifije is rossz, rendszeresen nem tölti be a weboldalakat, kiírja, hogy nincs kapcsolat, majd pár másodperc múlva megint jó. A telefonomon a Speedtest appban elindul a mérés, majd egyszer csak kiírja, hogy network communication issue (hálózati kommunikációs probléma), vagy nagysokára kiírja hogy 100 a ping és utána dob hibát, stb...Miért nincs rendes netem?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Telekom 1000-hez szeretném beállítani AP módban a D-Link DIR 842 és a TP-Link TL-WDR4300-at.
Ezt a leírást ajánlották, de csak részben értem, tudnátok segíteni (itt ajánlották)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gurulunk, WAZE?!
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest