Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312
üzenetére
1.) Letöltöttem a GPL kódját a D-Linktől (ami egész korrekt mert képes feltölthető firmwaret csinálni).
2.) Letöltöttem a Realtek OpenWRT SDK-t (ami szerintem nem hivatalos, csak felkerült a netre).
3.) Áttákoltam az SDK kódot (mtd partíciók helyzete (hogy vissza lehessen állni az eredetire és, hogy ne bootoljon recovery módba az első indítás után), firmware blobok a GPL kódból (mert anélkül az 5ghz csapnivaló volt))
4.) A GPL kódban levő aláíró eszközzel aláírtam az elkészült wrt képet és recovery módba feltöltöttem.Menni megy de tákolás és az SDK miatt kétlem, hogy lesz belőle "hivatalos WRT".
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi