- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #126 üzenetére
A 2.02-es szerintem semmivel se tud többet mint a 2.03MT-s (ugyanaz a lebutított felület és a lehetőségek is ugyanazok). És visszafele nincs út, mert a T nem adott ki letölthető firmwaret és a GPL kód (amiből egyébként egy az egybe lefordítható a gyári firmware) csak 2.02-höz van és ugyan abban is van egy rakás "telekom" mint választási lehetőség,de a Hungarian pont nincs.
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #124 üzenetére
1.) Letöltöttem a GPL kódját a D-Linktől (ami egész korrekt mert képes feltölthető firmwaret csinálni).
2.) Letöltöttem a Realtek OpenWRT SDK-t (ami szerintem nem hivatalos, csak felkerült a netre).
3.) Áttákoltam az SDK kódot (mtd partíciók helyzete (hogy vissza lehessen állni az eredetire és, hogy ne bootoljon recovery módba az első indítás után), firmware blobok a GPL kódból (mert anélkül az 5ghz csapnivaló volt))
4.) A GPL kódban levő aláíró eszközzel aláírtam az elkészült wrt képet és recovery módba feltöltöttem.Menni megy de tákolás és az SDK miatt kétlem, hogy lesz belőle "hivatalos WRT".
-
bcsaba
csendes tag
válasz
woodworm #122 üzenetére
Egy hónapja még a régi Realtek chipsetes csodát adták.
-
bcsaba
csendes tag
válasz
-JB-Scottt21 #114 üzenetére
Szerintem 700-800-at nem fog tudni sohasem wifin. Legalábbis itt 250 a max ami kijött belőle (a gyári FW-vel és a rátákolt WRT-vel is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest