Hirdetés
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
TRitON
aktív tag
Ja! és CSztem is vele. vot 20FPS!
-
TRitON
aktív tag
utána vettem 4000 pénzért egy K6-II-t, 550-esset, amit 620-on használtam...
-
TRitON
aktív tag
Mit akarsz, én tavaj ilyenkor még KOMOLYAN azzal a 166-ossal nyomtam, mert megsütöttem a 400-as K6-III-amat, és csak ez vot otthon! tudtam vele Q3azni, meg NFS5-özni is, sőt 3DMark 2001-ben kaptam vele (meg egy 7500-as Radeonnal) 1600-körüli pontot!
-
Jester
aktív tag
Ez jó...:DDD Nekem régebbi AMD procik vannak majdnem sorban, a Cyrixet még nyúzom néha. TV-hez otthonra elég pontosan. Mem írást és olvasást nem nézem, lassú az úgy is, felesleges az orrom alá dörgölnie egy tesztprogramnak. Viszont poénos: a proci mellé szerelt vinyót nem tudom kihajtani, mert a proci nem bírja...:)
Olvasáskor és íráskor is DMA módban is felszalad 100%-ra a prociterhelés. Szóval az a rendszer procilimitált. (Jó kis nosztalgiatopic lett ez...) -
TRitON
aktív tag
a Cyrix viszont sokkal szebb; jól mutat a falamon :)) :))
-
TRitON
aktív tag
Hát, én ezektől a ''PR'' prociktól többet vártam...a 166MMX-em gyorsabb, mint 200MHz-en a PR233 (erre tuningolva)
egyébként:
PR233 memória olv./ír.: 230/94MB/s
P166MMX memória olv./ír.: 282/143MB/s
akkor már inkább a 166MMX... -
TRitON
aktív tag
Csak szórakozásból: van valakinek ilyen proccal tapasztalata? (Örültem, hogy win98 felment és AIDA32 elindult rajta!)
-
TRitON
aktív tag
Jeee! A régi szép idők! PR 233-on ment, 2,9V-on, PR300-on (250MHz) állt meg, 3,3V-on :)))))
Van haverom, akinek PR 350 is volt (166-ról 280 (?) MHz...) - egyszer volt...többször soha... :)
Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lords of the Fallen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest