- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Воланд
titán
szia!
elmeletileg van balkezes, pontosabban inkabb lesz, az oldalukon meg nincs ilyen termek. a razernek van egy balkezes egere, de az csak ot gombos.
amugy kerdezd meg ebben a topicban, oda tobb hozzaerto jar.
-
Alaefin
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a Cyborg R.A.T 3 ügyében. A következő linken azt írják, hogy balkezes. Felvettem a kapcsolatot a Pixmánia.hu val de semmi érdemi választ nem tudtak adni annak ügyében, hogy valóban van balkezes változata is. A képen sajnos jobbkezes változat van. Azt írták vissza, hogy keresgéljek a gyártó honlapján de azt sem találtam meg
Aki tud valamit erről az egérről kérem segítsen. Sajnos számomra csak és kizárólag balkezes gamer egér jöhet szóba mivel nincs jobb karom. Vagy esetleg ha ismertek közel hasonló programozhható balkezes egeret legalább 7 programozható gombbal ehhez közeli árkategóriában az is nagy segítség lenne. Mivel már nagyon rég keresek balkezes gamer egeret de eddig csak ezt találtam valamint a Logitech G300 as egerét ami viszont kétkezes.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest