- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Воланд
titán
szia!
elmeletileg van balkezes, pontosabban inkabb lesz, az oldalukon meg nincs ilyen termek. a razernek van egy balkezes egere, de az csak ot gombos.
amugy kerdezd meg ebben a topicban, oda tobb hozzaerto jar.
-
Alaefin
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a Cyborg R.A.T 3 ügyében. A következő linken azt írják, hogy balkezes. Felvettem a kapcsolatot a Pixmánia.hu val de semmi érdemi választ nem tudtak adni annak ügyében, hogy valóban van balkezes változata is. A képen sajnos jobbkezes változat van. Azt írták vissza, hogy keresgéljek a gyártó honlapján de azt sem találtam meg
Aki tud valamit erről az egérről kérem segítsen. Sajnos számomra csak és kizárólag balkezes gamer egér jöhet szóba mivel nincs jobb karom. Vagy esetleg ha ismertek közel hasonló programozhható balkezes egeret legalább 7 programozható gombbal ehhez közeli árkategóriában az is nagy segítség lenne. Mivel már nagyon rég keresek balkezes gamer egeret de eddig csak ezt találtam valamint a Logitech G300 as egerét ami viszont kétkezes.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest