Aktív témák
-
Alaefin
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a Cyborg R.A.T 3 ügyében. A következő linken azt írják, hogy balkezes. Felvettem a kapcsolatot a Pixmánia.hu val de semmi érdemi választ nem tudtak adni annak ügyében, hogy valóban van balkezes változata is. A képen sajnos jobbkezes változat van. Azt írták vissza, hogy keresgéljek a gyártó honlapján de azt sem találtam meg
Aki tud valamit erről az egérről kérem segítsen. Sajnos számomra csak és kizárólag balkezes gamer egér jöhet szóba mivel nincs jobb karom. Vagy esetleg ha ismertek közel hasonló programozhható balkezes egeret legalább 7 programozható gombbal ehhez közeli árkategóriában az is nagy segítség lenne. Mivel már nagyon rég keresek balkezes gamer egeret de eddig csak ezt találtam valamint a Logitech G300 as egerét ami viszont kétkezes.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest