- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
Hahó! Friss Cybook Opus tulaj vagyok, ezért sorry, ha lámaságot kérdezek! Első bekapcsolás: minden OK, könyvek látszottak, választás, olvasás - szuper! Utána:
1. Nem jönnek elő a könyvek ikonjai, mint legelőször; Csak nyelvek szerinti mappák vannak. A mappákban sem találom pl. a megkezdett könyvemet. Sokféle beállítást próbáltam, és nem!
2. Csatlakoztattam a PC-hez, 2 meghajtót hozott létre (f,g). A g-re üzenet: "nincs ilyen meghajtó", az F-ben is csak a mappák vannak, ezen persze nem csodálkozom.Tudnátok erre vmi beállítást javasolni, esetleg hard reset?
Ezt a problémát egy másik fórumon (a kanadai magyarok-én találtam ezzel kapcsolatos leveleket) is fölvetettem, de bizonytalan, mikor kapok rá választ, és elég sürgős lenne.
Előre is köszönöm a segítséget! Szép hétvégét Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Filmvilág
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest