- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Eddig vagy 20 órám belement csak abba, hogy olyan helyeket keressek, ahova a fejlesztők szándéka szerint nem lehetne bemenni/eljutni, de mégis elérjem őket. Egyik legjobb ilyen a rakétakilövő állomáshoz vezető híd, ami le van zárva, de van egy rész ahol nagy nehezen át lehet ugrani a drótkerítésen.
Poén onnan visszanézni a városra. (és még a kocsikat is lehet hívni, persze kihajtani már nem lehet onnan)
-
melega
őstag
Szia a játék végén vannak ezek.
Én nekem például nagyon sok felkiáltójel, és kérdőjel elmaradt viszont a Japán negyedben, Kis Kínában, és a játék első negyedében megcsináltam mindent!Az elmaradt kérdőjelek, felkiáltójelek magas, mérsékelt vagy nagyon magas szintűek!
Én normál fokozaton játszom, és 70 óra játékom gyümölcse ez a képsorozat!
<spoiler>
Annyit elárulok hogy a tankos befejezéshez, az kellett hogy Panam bízzon bennem.Fő és mellékküldetések során olyan döntéseket hoznom hogy megíbzzon bennem és a végén felhívjam hogy jöjjön értem.
A mellékküldetések elő hozatalához hogy hívjon a táborba az kellett hogy a főküldetések során Panama bízzon bennem.
Az űrkabinos befejezéshez, az kellett hogy:
Rouge megbízzon bennem a Chip in mellékküldetés keretein belül és ha jó válaszokat adsz, akkor előjön a Hólyagos szerelem mellékküldetés,
ha ott is jó válaszokat adsz, a végén választhatsz hívod Rougot akkor együtt rohanjátok meg az Arasaka tornyot.A szar befejezéshez, egy mellékküldetést se kell teljesíteni, egy szerelmi románcot sem megcsinálni.Ilyenkor Hanasako Arasaka kihasznál és az ígérete második részét nem tartja be, örökre az Arasaka rabja maradsz, és rövid élet vár rád!</spoiler>
-
Vesa
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest