- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
170 órával sikerült lezárni a játékot, The Sun befejezéssel. Johnnyval nagyon jóba lettem a végére, szóval adta magát a dolog. Úgy döntöttem, hogy a többi befejezést csak akkor csinálom meg, ha mégegyszer végigvittem a játékot.
Sajnos Panam elképesztő idegesítő karakter és a végét is elrontja számomra, kár volt jóba lenni vele.
Maga a játék példaértékű, ahol végre nem azt éreztem, hogy egy sínpályán megy a karakterünk, a világ él, van annyira hatalmas és összetett a térkép, hogy ne akarjam felfedezni minden négyzetcentijét, hanem csak éljek benne.
Nagyon jól tették, hogy beraktak egy rendes színészt társunknak a játékba, Kenau sokat hozzáadott, jók voltak a kölcsönös csesztetések, illetve a filozófiai társalgások, viták is.
Olyan bugokkal találkoztam, amik simán benne szoktak lenni más játékokban is, de engem ezek nem zavartak és nem is voltak olyan gyakoriak és kritikusak se, ahogy egyesek világgá bömbölik. Őszintén szólva én inkább azon csodálkozom, hogy ahhoz képest, hogy mennyivel több minden elemében a játék más fpseknél, ahhoz képest kevés a bug.Az összes mellék küldi, körzeti küldetés és rendőrségi scanner balhé meg lett csinálva. (Full képtelenség hogy 80 óra alatt ezt mindet letolja valaki normálisan játszva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest