- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Figyi, ha kell a pénz add el másnak!
Hátha elviszi valaki egyben. Ha meg nem akkor inkább tartsd meg. Jó kis lap és szezononként fellendül iránta a kereslet.
Egyébként a 21k kicsit sok nekem, másrészt meg most realizáltam, hogy elő kell teremtenem 105k-t. Ez ugyanis az iskolai tandíj, és még nem fizettem be, de eddig sose kellett ilyen korán kicsengetni. Sajnálom, csak ma jöttem haza, és olvastam el az iskola levelét. Ugyhogy anyagi csődben vagyok éppen, és nemtudom mikorra rendeződik a helyzetem.
Szóval add el nyugodtan, nem fogok megharagudni érte. És mégegyszer : sajnálom.... -
Zamery
senior tag
Éled a topik?
Üdv!
Szerintem próbáld meg innen letölteni az aflash221.zip-filet, kicsomagolni és azzal frissíteni a biost DOS alól: Bővebben: link
Mégpedig ugy, hogy csinálsz egy BOOT floppit rámásolod az award-flash progit meg a kicsomagolt biost, azután boot from FDD, aflash elindit, bios kiválaszt --> flash és ennyi.
Ha nem voltam érthető leirom részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest