Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Figyi, ha kell a pénz add el másnak!
Hátha elviszi valaki egyben. Ha meg nem akkor inkább tartsd meg. Jó kis lap és szezononként fellendül iránta a kereslet.
Egyébként a 21k kicsit sok nekem, másrészt meg most realizáltam, hogy elő kell teremtenem 105k-t. Ez ugyanis az iskolai tandíj, és még nem fizettem be, de eddig sose kellett ilyen korán kicsengetni. Sajnálom, csak ma jöttem haza, és olvastam el az iskola levelét. Ugyhogy anyagi csődben vagyok éppen, és nemtudom mikorra rendeződik a helyzetem.
Szóval add el nyugodtan, nem fogok megharagudni érte. És mégegyszer : sajnálom....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest