- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Na, minden OK?
-
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #54 üzenetére
CPC Mask : The CPC ( Command Per Clock ) is an option which brings a speed increase in memory transfer, the BIOS activates sometimes the CPC Mask, which inhibits the CPC in case of overclocking.
Ha tudsz angolul akkor olvasd el, ha nem akkor megpróbálom majd lefordítani.
Egyébként itt minden infót megtalálsz: Bővebben: link -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #51 üzenetére
Én is igy szivtam az 1,4-es celeronommal
, ugyanis nincs olyan beállítás, hogy 100/133/33.
És nekem is 133Mhz-es ramjaim vannak. Na mind1 szerintem az 1520Mhz az egy elég szép eredmény. Ha azon stabil, akkor szvsz maradjon így. -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #47 üzenetére
Én se tudok mást mondani csak azt mint g4dg3t. Nem biztos hogy az 1,3 celeron elindul 133Mhz-n. Próbálkozz fesz emeléssel, de ha nem megy akkor fokozatosan emelgesd az FSB-t. ameddig stabil addig húzható.
Ugy látszik átlagos procid van és nem megy 133Mhz-en -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #40 üzenetére
Akkor ennek örülünk:
-
Zamery
senior tag
Figyi, ha kell a pénz add el másnak!
Hátha elviszi valaki egyben. Ha meg nem akkor inkább tartsd meg. Jó kis lap és szezononként fellendül iránta a kereslet.
Egyébként a 21k kicsit sok nekem, másrészt meg most realizáltam, hogy elő kell teremtenem 105k-t. Ez ugyanis az iskolai tandíj, és még nem fizettem be, de eddig sose kellett ilyen korán kicsengetni. Sajnálom, csak ma jöttem haza, és olvastam el az iskola levelét. Ugyhogy anyagi csődben vagyok éppen, és nemtudom mikorra rendeződik a helyzetem.
Szóval add el nyugodtan, nem fogok megharagudni érte. És mégegyszer : sajnálom.... -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #34 üzenetére
Persze! Csak a vírusirtót kell engedélyezni a BIOS-ban (lásd fentebb), és hasít mint állat!
-
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #32 üzenetére
Igen, benne van, és szép vörös.
Bár én bootolásnál csak egy atomvillanásnyi időre látom, mert olyan gyors a gépem, és olyan lassu a monitorom. -
Zamery
senior tag
Na, minden OK?
-
Zamery
senior tag
Éled a topik?
Üdv!
Szerintem próbáld meg innen letölteni az aflash221.zip-filet, kicsomagolni és azzal frissíteni a biost DOS alól: Bővebben: link
Mégpedig ugy, hogy csinálsz egy BOOT floppit rámásolod az award-flash progit meg a kicsomagolt biost, azután boot from FDD, aflash elindit, bios kiválaszt --> flash és ennyi.
Ha nem voltam érthető leirom részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest