Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DAVE_CH1

tag

válasz svgyula #853 üzenetére

Root jog kell hozza. Majd keresd meg a sajat tarhelyen a telefonnak, media mappaban egy bootaudio.mp3 nevezetu fajlt. Atnevezed es kesz, nincs tobbe dalolas. Igy kell kivenni One eseteben is. Tenyleg elszomorito hogy 1nap az uzemido. Adhattak volna 4000mAh aksival is! :) (amugy van mar Cubot X6 topic)

• DAVE_CH1

tag

Üdv mindenkinek!

Nincs még topic rá ezért ide írom. (CUBOT X6 - vélemény)
    Pár napja nyüstölöm az új CUBOT X6-ot. Vegyesek az érzelmeim. Nem tudom még bánom e hogy lecseréltem a Cubot One-t. Gyors teló a 8megymaggal, nem kérdés. Kijelzője átlagos, mintha kicsit fakók lennének a színek, (One-hoz képest sokkal). Értesítő LED nincs rajta, pedig a leírásában van.(?) A gombsor sem ledes. Kihagytak belőle minden olyan apróságot, ami hasznos lehet. (Így ha van nem fogadott hívásod, azt sehogyse veszed észre...) Amúgy fogásra kényelmes, nem vészes az 5". Anyagra is jó, nem recseg nyiszog stb. Ajándék flip, tetszik ha kinyitod feléleszti a kijelzőt, praktikus. Akkumulátor, hát nagyon gyeszora eddig, naponta cumiztatni kell. (Átlagos nyomkodás mellett)
    A droid nagyon fapados, extra funkció: Zseblámpa :D Extra menü: Power Saving. és itt kifújt.
    ROOTolni könnyen lehet, GravityBox-ot próbáltam rá, keretrendszer telepítése, majd újraindítása után többé nem jött be a droid. FactoryReset megoldja. :((

Többet vártam a gyorsaságon kívül. 190USD-ért viszont 8core, kellemes.
    Várom az első értelmes ROM-ot, de még nem tudom mi lesz a sorsa, marad vagy sem.

Összegezve:
    - Notification LED hiánya (ez a legzavaróbb)
    - Gombsor LED hiánya
    - Átlagos nyomkodás, +WiFi 1napig bírja akku.
    - Fapados Android 4.2.2

+ Nagyon gyors
    + Nagyon erős vibramotor
    + Ajándék flip
    + GPS gyors (gyorsabb mint a Oneé)
    + Átlagosnál jobb fényképező (hangyafsznyival)

Új hozzászólás Aktív témák