- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti8206
újonc
Sziasztok,
Lattatok mar olyat, hogy a factory mode menu kinaiul jon be? Eddig angolul jelent meg, de most hirtelen kinaiul. Csak casht akartam torolni, de igy nem latom mit kellene kivalasztani.
-
isti8206
újonc
Sziasztok,
kiesett a Cubot one elolapi kamera takarolencseje, ti talalkoztatok mar ezzel a problemaval? A kamera mukodik, csak tonkre fog menni a kosztol..
-
isti8206
újonc
tmart.com-n most akcios az ezust szinu, en innen rendeltem, ket het alatt megjott.
http://www.tmart.com/CUBOT-ONE-4.7-MTK6589-Quad-core-Android-4.2-1280-720-Resolution-1-8GB-Memory-Intelligent-Cellphone-UK-Standard-Silver_p211658.html
-
isti8206
újonc
Megkaptam a CUBOT ONE-t, tmart.com-rol 125 EUR-ert. Pontosan 2 het alatt erkezett meg, megusztam a vamot (Hollandiaba rendeltem).
A telefon nagyon jo, jol ossze van rakva, jol birja az akksi is intenziv hasznalat mellett masfel nap. Hagytam egyelore a gyari ROM-t, meg nincs vele problemam, GO launcher van rajta gyarilag. Mintha nagyon picit akadna neha a lapozas, de lehet, hogy csak hallucinalok.
Kamera atlagos, a celnak megfelel.
Elozo samsung galaxy s advance-omhoz kepest eg es fold a sebesseg, a kijelzo is szep.
Persze ez is T-s procival jott, 16300-as az antutu.
Egyelore ennyi 3 nap hasznalat utan, eddig nagyon bejon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest