Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
Szia!
Kicsi a hatótávolsága. Szerintem a legolcsóbb WiFi modul került a gépbe, kis teljesítménye van.
Kertes házban nem biztos, hogy lesz vétel a kertben...Igazából ha 2-3 falon kell átmennie a jelnek, akkor biztosra merem mondani, hogy nem lesz jel...
Én módosítottam a beépített WiFi-t, próbáltam belőle kihozni amit lehet, de szerintem nem akarod darabokra szedni a gépet rögtön azután, hogy megkaptadA másik dolog meg a skype, ami nekem még mindig nem működik teljesen jól, akármelyik ROM-ot is teszem fel. Igazából hardware-es problémáról van szó. A hibát leírtam egy korábbi hozzászólásomban, meg azt is hogy mikre jöttem rá, de dióhéjban ez volt a lényeg: a mikrofon és a kamera együtt azt eredményezi, hogy a hangodba furcsa elektromos zajok keverednek.
Én azt mondom, hogy ha videobeszélgetésre akarod használni, meg a WiFi-re is szükséged van a ház minden pontjában, esetleg suliba kéne mindig a WiFi, akkor válasz másik gépet.
A mikrofonos probléma lehet, hogy csak az én egyedi esetem, kérem a többieket, hogy írják le a tapasztalataikat [ennek a hozzászólásnak] az alapján. -
vlevi
nagyúr
Felbontas. Az U30gt csak 1280*800, a gt2 viszont 1920*1200. Utobbinak nagyon jo, pixelmentes kepe van. Hasonlitsd ossze a mediamarktban barmelyik atlag tabletet egy google nexus 10 kepevel, kb ennyi a kulonbseg. Foleg pdf-ek olvasasa kozben jelentos a kulonbseg, mert a 2mm magas betuk is tokeletesen olvashatoak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest