Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Na végre még valaki
Eddig csak arra nem jöttem rá, hogy a kínai bootlogót hogy lehetne cserélni..
De tényleg gyors, nekem annyira nem is melegszik. Amikor beleraktam a 256-os ssd-t, tettem egy 1mm-es hővezető szilikonréteget a proci fölé, csak a mélyedésbe. Eddig csak ettől és a 75mv-os undervolttól nem melegszik fel túlzottan, legalábbis 90fok alatt volt mindig. Gyárilag elvileg 100 fokot is el tud érni (ekkor veszi vissza a procit azthiszem). Egy baj lett, hogy olyan fél mm-t kijön bal-felül a kijelző - ezt mindig visszanyomom, de rendeltem hozzá fél mm-es hővezetőt és fél mm-es rézlapot is (1mm-eset is, de azt nem tettem be, szerintem vékonyabb kell, mert nincs annyi hely ott). Így majd végül még hidegebb lesz, de már ennyitől is jó
Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt
A kijelzője is jó, egész erős a fényereje, bár a színek élénksége lehetne jobb. A gyári fólia tényleg karcolódik, de úton van egy üvegfólia
Tollal is nagyon jó kezelni és rajzolni rá, szépen érzékeli a nyomáserősséget.
Az aksiidő max 6 óra, ha csak mondjuk olvasunk rajta, akkor lehet jóval több is, szerintem nem vészes. Fényerőt le kell venni, és beállítani a processzor max használatát kicsit visszavenni, így nem kapcsol be a turbo boost és kevesebbet fogyaszt (windows energiabeállítások).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Házimozi belépő szinten
- gerner1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest