Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Az órában a wifi (és sok más) nyilván megint használhatatlan lesz errefelé, mint az elődmodellben.
A Samsung-szintű árazást mi indokolja? A bloatware-ek vagy a bugok mennyisége?
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
hdavid1
csendes tag
A 13T 240 ezerért, hát... talán nem annyira rossz. Kár volt viszont kihagyni az OIS-t a zoomkamerából.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Ajándék rollerrel nagyon ütős ajánlat....
Szerver Hosting Debrecenben
-
Füleske
addikt
"a Xiaomi 13T-t Redmi K60 Pro néven"
Szép is lenne az SD 8 gen 2 soc, 120 w töltés, 30w wireless töltés, UFS 4.0 tároló.
Ez inkább egy picit módosított K60E, amin kicserélték a 2. és 3. kamerát. -
Ebben a csúcskészülékben van a 2 megapixeles makró izé?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
StokiBoti
csendes újonc
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Nincs. 50MP fő, 50MP tele, 12MP ultraszéles
-
gretzky77
veterán
A sima 13T mellé is jár a roller vagy csak a Pro mellé? Cikk alapján mindkettőhöz
Honor Magic 5 Pro & Fiio FF3 & Drop Hifiman HE R7DX
-
-
-
IQfályter
tag
2GB RAM és 32GB ROM a Watch 2 Pro- ban. Sztem ez nagyon jó kis óra lesz. Mondjuk a max fényerő lehetett volna nagyobb a max 600 nit-nél egy picit. Remélem lesz róla MA teszt.
-
Graphics
Jómunkásember
Na a "brutális árat kapból" ez lett...
Már egy ideje ez az ár is tudható volt.
340-ért a Pro lehet kicsit erős, de ha Roller is jár mellé, úgy már azért elgondolkoznék rajta.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
pusi1981
aktív tag
A németeknél tabot adnak a telefon mellé 😉
-
roli543
őstag
Most lehet én nem értem, de igazán lényegi különbség van a 2 modell között, amitől a Pro 100assal drágább? (töltés, 8K, wifi7) vagy csak nekem magas most ez?
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
-
roli543
őstag
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Igen, de ezeket nem érzem olyan hatalmas szakadéknak, hogy 100 ropi legyen a differencia. Mindegy, szerintem a sima modell sokkal jobban megéri.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
joey04
titán
Itt most nincs akkora herélés, de ez meglátszik az árakon is...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
realist
őstag
A főkamera imx707 mint tavaly?
-
-
rigoberto
őstag
Na adhatom el a 12-esemet.
-
realist
őstag
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
Igaz, a 12 pro volt mx707.
Egyébként ez egy egész jó ajánlat. Mondjuk egy Oneplus 11 még mindig jobb ajánlatnak tűnik (az ip védettséget leszámítva).
-
nfsu17
veterán
Mi 9T-ről lehet meglesz az utód akkor 13T személyében.
Poco F5 lett volna, de GanajSM boltból nem fogom megvenni.
Bár tény, hogy olcsóbb lenne, meg talán papíron erősebb is.Nekem ez a 13T bőven megfelelne.
Jó méretű és minőségű kijelző.
Megfelelő fotózási képességek.
Akku papíron jó (5000mah), de majd kiderül tesztből, hogy valóságban mennyi...mondjuk egy F5-höz képest...szerintem az jobb lesz amúgy. Azért sztem ezzel is el lehet lenni.
Ígéretes android frissítések (bár pont nem hoz lázba, most is le vagyok maradva egy android verzióval még)
Az a műbőr (sic!) hátlap pont tetszik is, a galaxy s5-öm volt hasonló és az nagyon bejött, tényleg nem volt csúszós, nem volt ujjnyomatos...mondjuk tok így is úgy is...
Wifi6, IR, dual sim
NEM! ívelt kijelző
Lehet még várok egy picit (BF ajánlatok), aztán ha ott nem lesz semmi, akkor jöhet teljes áron is, a 9T már így is megszolgált és spórolt nekem nem keveset, hogy nem kellett lecserélni.
Mondjuk az akkori 86e ft-os alzáskuponos árat nehéz lesz überelni.és ahhoz képest meredek ez a negyedmilla is.
Jobban belegondolva, ez a 13T semmivel nem tud többet számomra, mint a 9T-m, hisz teljesen jó ez is a mai napig, nem lassú, jó a kamera, az akku gyenge egyedül.
Vettem csereakkut, bár nem lett betéve. -
Hujikolp
őstag
Megérte megvenni a Xiaomi 13 ultrát. A T sehol nincs ehhez képest...
-
-
Graphics
Jómunkásember
Elnézve a kamerás képességeket, a 13T is jobbnak ígérkezik, mint a K60 Ultra.
Még a 8200-as teljesítményére leszek kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
arnoka
tag
Úgy érzem megvan a Poco f2 pro-m utódja. Külön öröm számomra, hogy létezik bőr(szerű) hátlapos verzió is. Kintről már most is jó áron van, lesz ez még jobb is mondjuk 11.11-re.
„Ahol hiányzik az értelem, ott a lárma foglalja el a helyét.”
-
-
Terentius
őstag
Külföldről már kb 270-ért megvehető a pro.
Poco F5 12/256 Gb
-
janeszgol
félisten
13T Pro-ról néztem teszteket. Jól sikerült. Még az esti videója is a fő kamerával tök jó.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Wallenberg
senior tag
Mi ez az NFC nem lesz benne dolog? Itt azt írják, hogy lesz benne!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Wallenberg #40 üzenetére
Olvasd el az elejét újra.
Nem csak a telefonról szól az első rész.Smart Band 8 pedig Smart Band 8 arrafelé is, viszont a kínai modellben van NFC, a most Európába érkezőben egyelőre nincs. Kérdésünkre, hogy ez miért van így, azt a választ kaptuk, hogy valószínűleg jön majd a Pro modell is NFC-vel (és Xiaomi Pay-jel), valamikor később
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Amire ideér, (ha ideér), akkor közelebb lesz az ára.
7 évet gyűjtöttem rá, de nekem megérte az ultra. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
mjani1172 #44 üzenetére
Mi ezen a meglepő?
Nekem is van ismerősöm, aki 10 évig használt egy eszközt, és most egy drágábbat vesz, mert úgy van vele, hogy már kispórolta az árát.. Mivel nem 2 évente cserélte ( nem mobil, notebook)
Hűűűűűű... Valaki ezen úgy is gondolkozhat, hogy havonta félretesz 5000-6000 FT-ot. Számold ki 7 évre vetítve...
Néha túl kell látni a "saját" igényeinken.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
mjani1172
addikt
"Mi ezen a meglepő?"
Sajnos nem sok, megszoktam itt .De a telefon egy egyszerű használati tárgy, összetörhet ,elavul,.. stb,
nem befektetés vagy ingatlan.
Ha valakinek 7 évig kell spórolnia, hogy egy ilyet vegyen, akkor nem neki való, és fölösleges egy ilyen, SZÁMÁRA!!!!! túlságosan drága dolgot tartania.[ Szerkesztve ]
-
Off off!
Mindenki arra és úgy költ, ahogy neki tetszik!
Samsung Galaxy A54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett Európába a Xiaomi 13T és 13T Pro, mellé befutott a Band 8 és egy új óra is. Gyors bemutató és hazai árak.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Plazma TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Rengeteg baj van az elektromos autókkal
- AMD-s ASRock alaplap jön a 150 dollár alatti szegmensbe
- Spórolós topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro Max 512Gb Grafitszürke
- iPhone 13 Pro 128gb, független makulátlan állapotban
- ÚJ iPhone 13 PRO MAX 128GB MEDIAMARKT számla! 2025 júniusig garancia + APPLE CARE+ törésre!!!
- AKCIÓ! ÚJ, bontatlan iPhone 15 PRO MAX 256GB blue titanium kártyafüggetlen, 1 év Apple garancia!
- iPhone 11 RED 64GB Független Tökéletes állapotban Eladó +2db tok 1 Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest