- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Amigo78
senior tag
Én a helyedben szakszervizbe vinném mert igy látatlanban nagyon nehéz megmondani...
de nagy valoszinuséggel buktad az egered mert ez hardveres hiba....és mint kivettem a szavaidbol garancia se naon van rá :(( Pedig ez nagyon ugy tünik hogy nem javitható! De mint mondtam ahhoz láttni kellene, meg tesztelni! -
Tetsuo02
csendes tag
Még nem raktam bele új akkut nem akarom hogy azt is elcsessze, ahogy írtam szerintem soha nem kapcsol ki és így hamar lemerül. Sokat segítenél ha leírnád az egér-beállításokat.:C
Én jutányosan vettem.. Asszem a boltban most úgy 20körül van. -
GigabyteFan
aktív tag
próbáltad 2 másik tölthető elemmel ?
-
GigabyteFan
aktív tag
nekem is mX700 am van kb 1 éve de semmi baja tökéletesen műxik ... USBn használom ..
-
Tetsuo02
csendes tag
Egeremet nem akarom lecserélni!:DDD
-
Alvin_ti4200
félisten
MX 500 mindenképpen
-
tomcs
őstag
minden nimh akkura rairjak hogy no memory effekt meg stb de attol meg ez nem igaz :) leg1xubb venni hozza 2 potakkut es akkor mindig le7 egyet csuromig toltve tarolni es toltes elott csuromig meriteni (ratoltes hamar kinyirja a nimh akkukat, de ugye az se az igazi hogy nincs eger mert nincs akku)
-
Tetsuo02
csendes tag
Köszi! /:DDD
-
Mosqu!to
addikt
ez volt a gond nálam is. mind a 2-nek 800dpi a mintavétele, és a dual optical olcsóbb, de 2 optikája van, viszont az mx 500-nak jobb a fogása, és van rajta 8 gomb(ami nekem szükséges volt, ezért dönötöttem e mellett).
itt megint az áll fent mint ami az eddigi összes kérdésednél, hogy neked melyik teccik, ottvan afx5900ultra, vagy 9800pro, ez ugyanaz, rajtad áll a döntés, és ennél a szintnél már külömbség nincsen... -
nokamiki
senior tag
OFF
Mire voksoltok
Dual optical Mouseman vagy MX500? -
Mosqu!to
addikt
ezért van nekem MX 500 -am :DD
-
Break
senior tag
rossz helyen tartod az egeret.......csak akkor csinálja ha nem olyan felületen van amit szeret....próbáld ki hogy más anyagra helyezed az egeret.....túl fényes felületen az enyém is ''izgult'' állandóan....mihelyst átraktam egy sima papirlapra megszünt az egynapi töltögetésem....
Szóval találj egy olyan felületet ahol nyugalmi állapotban nem ad-vesz...... -
tsello
aktív tag
Nekem USBn csinálja ezt igaz nem aksis. Másikba írtam.
-
Tetsuo02
csendes tag
Hello mindenki!
Logitech MX-700 optikai rádiós akkus egér.
Jól működött pár hónapig sztán az akku nagyon hamar lemerült.
Most 1 napig bírja a 10 helyett és nem fokozatosan romlott.
Megfigyeltem hogy a hülye nem kapcsol ki mikor a gépet lekapcsolom,
hanem várja és adja a jeleket. Nem értem.
Akármit is csinálok (szoftveres beállítások, újratelepítés, más driver)
nem tudok ezen változtatni :C
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest