- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hiperFizikus #2405 üzenetére
alert(`ID >>> ${event.target.getAttribute('id')}`);
-
törölt tag
válasz
radi8tor #2358 üzenetére
Hát én úgy vagyok vele, hogy a pointer-events tiltása nem jó praktika CSS-ből, de lehet, hogy nálad már épít rá valami kód, ezért mindenképpen javasolnék egy backupot, ha ki akarod tisztítani.
Ha Linux rendszeren vagy akkor grep paranccsal lehet relative gyorsan kihámozni az ilyesmit.
A text rendering auto valami bulletproofing-nak néz ki,.Sajnos ez is olyan, hogy lehet, hogy A böngészőben klassz lesz mondjuk az ikon, B-ben meg nem. És akkor ez egy workaround rá. Csak ugye nem 2 kliens van :p
-
törölt tag
válasz
radi8tor #2356 üzenetére
Úgy látom ezek az SVG specifikáció részei, habár a böngészők implementálják a DOM-ra is vagy legalább részben.
Szerintem nem kell különösebben foglalkozni vele, kivéve ha mindenképpen kell a W3C valid plecsni, de a nagyok sem foglalkoznak vele különösebben, átlag usernek meg szerintem nem jelent semmi +t.
-
törölt tag
válasz
hiperFizikus #2351 üzenetére
A DHTML egy mára elavult gyűjtő kifejezés a HTML + CSS + JS különösen a DOM API kombóra.
Így a problémádat vagy a weblapkészítés topikban, vagy egyéni [KÓD]-topikokban lehet érdemes feltenni.
Kérdezz tömören és lényegre törően, akkor nem "piszkálnak" majd. Ha vissza kell kérdezni többször, hogy mit szeretnél elérni pontosan, akkor nem nagyon lesz segítség.
Általában akik segíteni próbálnak, programozásból is élnek, így érdemes tiszteletben tartani mennyit kér az ember, egy fél honlapot/alkalmazást nem fognak megírni helyetted.
Szerk: pótoltam a linket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Oneplus Nord 5G
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest